Viva la Playa, pe plajele și piscinele din zona Moldovei

viva la playa

Echipa de distracție Viva la Playa mută studioul radio pe plajele și piscinele din zona Moldovei și transmite în difuzoare voia bună și muzica de vară! DJ GHOST și MC AY, cei doi responsabili cu distracția, îți aduc soare, concursuri, bălăceală, muzică de calitate și o atmosferă plină de ”nebunia verii”.

Vara aceasta, sâmbăta și duminica, de la 13:00 la 17:00, transmit live din cele mai distractive zone de agrement din județele Moldovei! Au pregătit pentru tine playlist-uri antrenante cu cele mai cunoscute hituri, intervenții live de pe plajă, jocuri și concursuri, care să îți facă weekend-ul mai frumos și plin de energie!

Zonele de agrement partenere vor deveni centrul tău de distracție estivală! Poti asculta VIVA FM pe 105 FM în Iași, 93,7 FM în Suceava, 106,3 FM în Botoșani, 97,8 FM în Fălticeni și pe 90,1 FM în Rădăuți! Bineînțeles, sunt și pe vivafmiasi.ro/live, pentru cei care ascultă online în week-end.

Viva la Playa este un proiect marca Viva FM, cu sprijinul C.A.R. Flexicredit și Real Suceava! Ascultă-i în week-end, de la 13:00 la 17:00 și bucură-te de atmosfera energizantă ”a la Viva FM” de vară!

Viva la Playa! Trăiește-ți vara la radio!

INFO

www.vivafm.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: