Vita de Vie LIVE @Underground The Pub

vita de vie-underground

Vineri, 2 octombrie 2015, de la ora 21:00  sunteti invitati la VITA DE VIE LIVE in Underground Pub. Concertul face parte dintr-un turneu national care incepe pe 19 septembrie, la Bucuresti si ia sfarsit pe 10 octombrie, la Botosani.

Înființată în 1996, Vita de Vie înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat “Vița de Vie” de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, „Rahova”, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja consacratele Holograf și Timpuri Noi.

În 1999 Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească prin lansarea albumului „Fenomental”, pe casetă audio și al videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”. Albumul este reeditat un an mai târziu în format CD, conținând și videoclipul. Tot în 2000, este lansat videoclipul „Vino la mine”, iar Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo. Împreună cu Timpuri Noi este lansat albumul „Lucky Nights Live”.

Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”. Albumul cuprinde colaborări cu Șuie Paparude (pentru piesa „Zboară”), Paraziții (pentru „Beat mort”), Ganja și K-Gula (pentru „O noapte”). Piesele au influențe rap, în special la nivelul limbajului, pe coperta CD-ului fiind scris avertismentul «ATENȚIE – Conține cuvinte tari».

În 2002, formația primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», respectiv albumul „Exxtra”. Este lansat albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varză” și „Totata”. În 2004 formația lansează albumul „9704” cuprinzând cele mai bune piese de pe primele 4 albume și o piesă nouă intitulată „Îmi pasă”, pentru care înregistrează și un videoclip. Vița de Vie primește premiul «MTV Best Live», performanță repetată și un an mai târziu, în 2005.

În august 2005, trupa a concertat pro bono (gratuit) la festivalul FânFest, Roșia Montană în cadrul campaniei „Salvați Roșia Montană”. Vița de Vie se implică în campania socială „Deschide-ți inima” împotriva discriminării persoanelor afectate de virusul HIV, în 2006, iar în 2007 are loc lansarea albumului „Egon” și campania „Îmi pasă” pentru Asociația UpDown. Este înființată casa de discuri VdV Music.

Albumul „Fetish”, distribuit în colaborare cu Gazeta Sporturilor, a beneficiat de un concert de lansare pe 25 Martie 2010. În 7 aprilie 2012, Sorin Dănescu, clăparul și co-fondatorul trupei, părăsește trupa, la nici două săptămâni de la concertul aniversar susținut la Opera Națională.

In 2013, trupa lanseaza albumul ACUSTIC si are un concert de prelansare a albumului FENOMENTAL (reeditat), in cadrul B’estfest. Turneul national dedicat promovarii albumului ”15 ani de Fenomental” are loc in 2014 si include un concert la Arenele Romane, care sarbatoreste cei 15 ani de la lansarea celui mai de succes album al formatiei. Sursa: wikipedia

Membri: Adrian Despot | Sorin Pupe Tănase | Cezar Popescu | Adrian Ciuplea | Mihai Ardelean

REZERVARI

Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile Comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

www.facebook.com/Undergroundthepub

Vita de Vie

FB: www.fb.com/vitadevie

Web: www.vitadevie.ro

Youtube: www.youtube.com/vitadevieofficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: