Vița de Vie lansează Șase (+) in Underground Pub

vita-de-vie-sase-underground

Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase și demarează turneul național de promovare a noului material. Vor ajunge in Iasi sambata, 4 februarie 2017, in Underground Pub.

Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Adrian Despot, despre maturitate: “Ascult piesele făcute pentru albumul nou şi nu îmi vine să cred cât am evoluat. Ascult albumul nostru din 2007, care e un album bun, dar mă uimeşte lipsa de gust din multe momente de acolo, lipsa de nuanţe. E cu totul altceva ce facem astăzi din punct de vedere muzical. Sunt multe lucruri rudimentare acolo, multe lucruri trecute cu vederea. Poate o să spun la fel şi despre albumul ăsta peste trei ani. Dar acum e pentru prima dată când îmi place să îmi ascult melodiile”.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

BILETE

In curand!

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:
battle mc romania underground

Road Of Champions Iasi: Concert Chimie si preselectii Battle MC Romania 2016

subcarpati-lansare-underground

Lansare album Subcarpati la Iasi: ”Satele unite ale Balcanilor” @Underground Pub

fabrik-singur-din-99

Lansare album: ”Singur din ’99” – Scais

performance-laborator-iasi

60 MINUTES OUT OF 8640 – performance laborator @Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:
dreamsphere

Dreamsphere LIVE @RocknRolla

poveste-dragoste-ateneu

Proiectie de film: ”Poveste de dragoste” @Ateneul din Iasi

serata-dansanta-sf-nicolae

“Daruri cu gust!” – serată dansantă de Sf. Nicolae @ Restaurant Traian Iași

concerte-lectie-palat-3

Concerte – lectie la Palat (III): “Tainele pianului pentru cei mici”

Scrie un comentariu: