Vița de Vie lansează Șase (+) in Underground Pub

vita-de-vie-sase-underground

Vița de Vie lansează Șase (+), prima parte a albumului Șase/Șase și demarează turneul național de promovare a noului material. Vor ajunge in Iasi sambata, 4 februarie 2017, in Underground Pub.

Șase/Șase este spart in două albume, prima parte o lansăm pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este <planul nostru cincinal> pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și contine 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul acestui an în intregime fanilor abonați la newsletterul VdV: Luna si noi, Pe plaja-n Vama la 5, Inimi surde, Somn ușor – Join the Band și Metaforă de toamnă și Hai încearcă – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H.

Adrian Despot, despre maturitate: “Ascult piesele făcute pentru albumul nou şi nu îmi vine să cred cât am evoluat. Ascult albumul nostru din 2007, care e un album bun, dar mă uimeşte lipsa de gust din multe momente de acolo, lipsa de nuanţe. E cu totul altceva ce facem astăzi din punct de vedere muzical. Sunt multe lucruri rudimentare acolo, multe lucruri trecute cu vederea. Poate o să spun la fel şi despre albumul ăsta peste trei ani. Dar acum e pentru prima dată când îmi place să îmi ascult melodiile”.

Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) si este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

BILETE

In curand!

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

PE ACEEASI TEMA:

Pinholes LIVE @Underground Pub

Next Champ @Underground Pub

Spectacolul de teatru ”Apoteoza” @Underground Pub

SHIVER @Underground Pub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Tenis de masă din preliminariile CE 2017, în direct la TVR

Gala Premiilor Oscar 2017 va fi difuzata de Digi24 si Digi Film

CMN „Moldova” sarbatoreste Unirea. Acces gratuit la cateva muzee iesene

”Ecouri din trecut” – expozitie de arta textila semnata Miruna Hasegan

Scrie un comentariu: