Virgil Iantu aduce la Iasi Caravana Platformei Nationale pentru Educatie

Caravana Platformei Nationale pentru Educatie iasi

  • Evenimentul are loc marti, 26 februarie 2013, de la ora 11, in Sala Mare a Prefecturii.

Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Copil lanseaza la Iasi Platforma Nationala pentru Educatie, un proiect inovativ care propune profesionistilor din domeniul socio-educativ, membrilor comunitatii, parintilor si actorilor institutionali sa gaseasca solutii pentru reducerea fenomenelor de absenteism si nescolarizare, precum si prevenirea abandonului scolar.

Evenimentul, primit deja cu mare interes la Timisoara, se va bucura de prezenta indragitului Virgil Iantu, implicat in mobilizarea comunitatii pentru promovarea drepturilor copilului. Sala Mare a Prefecturii va gazdui lansarea, marti, 26 februarie, de la ora 11.

Virgil Iantu aduce la Iasi Caravana Platformei Nationale pentru Educatie

Organizatorii au transmis ca sunt asteptati reprezentanti ai autoritatilor locale, Inspectoratului Scolar Judetean, Directiei Generale de Protectie a Copilului, consilieri scolari, psihologi, psihopedagogi, ONG-uri, dar si persoane din centre culturale sau alte entitati care furnizeaza servicii de educatie si petrecere a timpului liber pentru copii.

Platforma Nationala pentru Educatie este sprijinita financiar de UNICEF Romania, Ambasada Frantei in Romania si de Organizatia World Vision. Partener local al evenimentului este Fundatia Serviciilor Sociale Bethany.

sursa: www.ziaruldeiasi.ro, Autor: Liliana Ginju

INFO

www.pentrueducatie.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Program Cinema Ateneu: 18-21 octombrie 2018

Zilele Bobocului Iesean 2018

Încă câteva zile pentru 14 burse de 4000 lei

Meat Concept Store – preparate din carne gata de gatit

Scrie un comentariu: