Violoncelistul Razvan Suma va ofera 5 minute de muzica clasica la Palas Mall

Seria evenimentelor găzduite de ansamblul urbanistic din inima orasului continuă cu o idee muzicală de exceptie. Luni, 7 octombrie 2013, de la ora 19.00, renumitul violoncelist Răzvan Suma si pianistul spaniol Josu Okinena vor oferi clientilor Palas un recital de muzică clasică cu totul special.

Cei doi artisti vor coborî de pe marele scene muzicale în mijlocul publicului iesean, într-un spatiu neconventional, dar care vibrează de energie si vitalitate. Astfel, în atriumul Palas Mall vor răsuna cele mai încântătoare pasaje din opera compozitorului Johannes Brahms, în cadrul campaniei „Ascultă 5 minute de muzică clasică!”. Binecunoscutul violoncelist Răzvan Suma si pianistul Josu Okinena sunt cei doi artisti care vor încânta clientii Palas Mall prin dăruirea lor pentru instrumente, note si portative.

Evenimentul este initiativa Radio România Muzical, fiind o modalitate inedită de a familiariza publicul larg cu muzica clasică. Totodată, recitalul din Palas Mall este o avanpremieră a spectacolului pe care cei doi muzicieni îl vor sustine la Sala „Eduard Caudella” a Universitătii de Arte „George Enescu” din Iasi, care se va desfăsura pe 8 octombrie, ora 19.00. Campania a ajuns la a saptea editie, fiind primită cu succes si mult interes de public.

Clientii Palas Mall sunt invitati să îmbogătească sesiunile de cumpărături cu cinci minute de muzică clasică de calitate, care să le încarce bateriile la început de săptămână.

INFO

Palas Mall

www.palasiasi.ro

www.palasmall.com

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: