Vintage Party @ La Corniche Moldova Mall

rev-corniche-2017

Seara de 31 decembrie este cea mai importanta seara din an, de aceea petrecerea Orient Express va fi la standarde inalte, totul a fost facut cu mare atentie pana la cele mai mici detalii. Locatia La Corniche Moldova Mall va gazdui aceasta petrecere, ea se asociaza perfect cu ideea de High Quality & Vintage Party.

Tematica este una ideala pentru petrecerea de Revelion fiind acompaniata de muzica si jocuri de lumini ce duc spre vintage disco.

La miezul noptii vor sari dopurile de la sticlele de sampanie, atent aleasa pentru o seara perfecta. Sampania va fi insotita de focurile de artificii de la Palatul Culturii si nu uitati, din aceasta locatie aveti cea mai buna priveliste.

Seara va fi animata de echipa de Bartenderi care va vor oferi bauturi alese, de la marci de renume precum: Glenfiddich, Maker’s Mark, CIROC, Russian Standard Platinum, Matusalem.

Puteti sa va incantati papilele gustative cu mancare de tip finger food si platouri cu prajituri. Toata petrecerea va atinge apogeul atunci cand Shots Barul va intra in scena si vom putea bea cele mai exclusiviste shoturi.

REZERVARE

Pentru a avea parte de toate cele descrise mai sus nu uitati sa sunati la numarul de telefon 0740873698 pentru a va putea face o rezervare si pentru a afla mai multe detalii! Toate acestea va vor fi accesibile doar prin achizitionarea unui bilet, pretul acestuia fiind doar de 259 lei/persoana.

Limited places available! RSVP: 0740 873 698, Aburlacitei Alexandru. RSVP: 0741 275 385, Anca Elena Dulgheriu for english.

INFO

Corniche Moldova Mall

Str. Palat 1, Iasi

www.facebook.com/La-Corniche-Moldova-Mall

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: