Vino sa iei autograf de la Daniel Buzdugan, la Palas Mall

autograf-palas-mall-iasi
Magazinul Autograf din Atriumul Palas Mall le-a pregătit o surpriză clienţilor săi. Vineri, 5 septembrie 2014, Daniel Buzdugan va veni în magazin pentru a le ura elevilor să aibă parte de cele mai bune rezultate în noul an şcolar. Îndrăgitul prezentator le va acorda autografe tuturor celor care vor vizita magazinul între orele 16.00 – 20.00 şi îi va premia pe cumpărători cu numeroase cadouri.

Magazinul Autograf din Palas Mall îi aşteaptă pe cei care se pregătesc de începerea grădiniţei sau a şcolii cu peste 5.000 de produse în materie de birotică, papetărie, instrumente de scris, rechizite școlare de top și accesorii pentru computer. Aici vor găsi: caiete, cărţi de colorat, creioane, carioci şi tempera superlavabile, stilouri, acuarele, penare, genţi, ghiozdane ergonomice, seturi creative şi jucării educative. Diverse alte articole pentru birou, rucsaci pentru laptopuri, serviete, genţi, portofele, mape pentru conferinţe, instrumente de scris şi corectoare, sisteme de afişare, prezentare şi arhivare se regăsesc, într-o gamă extinsă, în magazinul din Palas Mall.

INFO

pr@palasiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: