Vino să afli cine va fi VEDETA IASULUI!

Miercuri, 22 mai 2013, începând cu orele 17:00, Ateneul Tătăraşi alături de Primăria Iaşi, Palas Iaşi, Radio Iaşi, TVR Iaşi şi Universitatea de Arte „George Enescu” vă invită la cea de-a doua ediţie a concursului muzical FII VEDETA IAȘULUI, ce va avea loc la Palas Mall. În cadrul evenimentului se va stabili care dintre cei 8 concurenţi vor primi premiile puse in joc în această ediţie, în urma unei prestatii muzicale atât în faţa publicului, cât şi a juriului. Departajarea se face live.

Cei 8 concurenţi vor cânta în faţa juriului şi a publicului câte două piese, una din repertoriul obligatoriu, propus de către organizatori, şi o piesă la alegere din trendurile muzicale actuale, pentru fiecare etapa a concursului. Printre artiştii propuşi de către organizatorii evenimentului, anume Ateneul Tătăraşi şi partenerii acestuia mai sus menţionaţi, se regăsesc nume precum Whitney Huston, Shania Twain sau Lara Fabian, pentru repertoriul feminin, sau Bon Jovi, Reamonn, Van Halen sau Queen pentru repertoriul masculin. Alături de piesa obligatorie, concurenţii vor mai interpreta o piesă la alegere a unui cântăreţ preferat, departajarea fiind făcută de către juriul prezent în cadrul evenimentului.

JURIUL

–     un redactor muzical de la TVR Iaşi , in persoana doamnei Carmen Tarnoveanu
–    un redactor muzical de la RADIO Iaşi, în persoana domnului Emil Raducanu;
–    un muzicolog din partea Operei Naţionale Române Iaşi, in persoana domnului Cosmin Marcovici;
–    un cadru didactic universitar din partea Universităţii de Artă „George Enescu” Iaşi, în persoana domnului Dan Spanu;

Spectatori prezenti vor avea si ei un cuvant de spun, fiind decernat un premiu special de popularitate pentru artistul cu cei mai mulţi susţinători. Premiile constau în 1.200 lei si  trofeul special Fii Vedeta Iaşului pentru locul I, 400 de lei pentru locul II, 200 de lei pentru locul III, premiul de popularitate pentru cel mai susţinut artist şi premiul Radio Iaşi, ce constă în posibilitatea de a înregistra în mod gratuit trei cântece în unul dintre studiourile Radio Iasi.

CONCURENTI

1. Apetroaei Roxana Mihaela;

2. Cristea Oana;

3. Domsa Andreea Nicoleta;

4. Frigura Bianca Gabriela

5. Luca Laura Elena;

6. Mititelu Nicoleta;

7. Niamtu Ionut Dragos;

8. Vornicu Diana Elena;

Ateneul Tătăraşi din Iaşi este o instituţie publică de cultură ce promovează, preia şi dezvoltă valorile culturale, educative şi artistice ale oraşului Iaşi, cu finalitatea dezvoltării spaţiului cultural local şi transformarea Iaşului într-un centru cultural european. Activitatea instituţiei antrenează şi include, prin intermediul manifestărilor culturale, diferite personalităţi de prestigiu atât la nivel local, cât şi din ţară şi din străinătate. De asemenea, Ateneul antrenează un parteneriat activ cu societatea civilă pentru realizarea de acţiuni şi evenimente în spiritul european al comunicării şi schimburilor culturale, fiind constant deschis la noi sugestii.

INFO

www.ateneutatarasi.ro/


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: