Vino sa aducem caldura familiei Gârban

alternativa-urbana

Alternativa Urbană își dorește să pună umărul alături de Asociația Casa Share la ridicarea căminului familiei Gârban.

Familia Gârban este o familie monoparentală în satul lui Ionel Teodoreanu, Medeleni-comuna Golăești, formată din mamă și 4 copii minori. Ei trăiesc în câmp, într-un bordei făcut din pământ. Mama este singura care are grijă de ei și face totul pe lângă casă.

Cei de la Casa Share au ridicat casa până la stadiul de finisaje iar organizatorii isi doresc să îi sprijine cu ajutorul vostru în a-și atinge scopul de a finaliza casa până de sărbători. Principala problemă cu care se confruntă este lipsa curentului electric, datorită faptului că sunt în câmp departe de rețeaua electrică.

Cum îi puteți ajuta: Sâmbătă 17 decembrie 2016 vino la o plimbare prin Moldova de după dealuri, prin satele și pădurile din preajma Iașului. Intalnirea are loc ora 09:00 în fața Casei Sindicatelor de unde se va merge cu microbuzul până la mănăstirea Dobrovăț. Acesta va fi punctul de plecare al plimbării. Veti traversa pădurea Dobrovăț, veti intra în județul Vaslui și va veti îndrepta spre Poiana cu Cetate. În Poiana cu Cetate veti lua masa la pensiune, beti un vin fiert, după care va veti îndrepta spre gara Bîrnova.

Contribuția voastră: Ieșirea costă 100 lei, din care 22 lei masa caldă și vinul fiert, 4 lei transportul cu trenul la întoarcere, iar diferența până la 100 lei va fi folosită în a cumpăra cele necesare finalizării casei(panouri fotovoltaice, parchet, electrocasnice, etc.) Transportul cu microbuzele de la Iași la Dobrovăț va fi asigurat gratuit de către firma Intersaam. Intersaam, prin reprezentantul lor Ionuț Samson, sprijină în acest fel cauza noastră. Locuri disponibile:36

Persoanele care doresc să participe la această ieșire și să sprijine familia Gârban sunt rugate să confirme participarea printr-un mesaj privat până joi, 15.11.2016. Rugăm persoanele care vor să ajute, dar care nu pot veni la plimbare, să contacteze pe privat.

INFO

Alternativa Urbana

www.facebook.com/alternativa.urbana.iasi

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: