Vino la Barometrul limbii române!

o-dictare-pentru-fiecare

Persoanele care iubesc limba română și doresc să-și verifice competențele de scriere, sunt invitate pentru a scrie un text în limba română, sub forma unei dictări publice. La eveniment (care se va desfășura sub formă de concurs), poate participa oricine: funcționari, medici, juriști, economiști, artiști, profesori, vânzători, elevi, studenți, pensionari etc.

Proba de dictare publică va avea loc în ziua de 27 mai 2015, la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (Amfiteatrul „Mihail Kogălniceanu”, Corp A, la parter), la ora 15:00.

În ziua de 29 mai 2015 va avea loc gala de premiere. Aceasta se va desfășura la Ateneul Tătărași, cu începere de la orele 17:00. Cu acest prilej, participanții cu cele mai bune lucrări vor fi premiați (primele 10 dictări cu note peste 9 în baza unei departajări vor primi 200 ron și alte premii din partea sponsorilor evenimentului).

INSCRIERE

Vârsta minimă de participare este de 7 ani. Astfel, participanții se vor înscrie (printr-un e-mail trimis la adresa odictarepentru.fiecare@yahoo.com). La subiect vor scrie (O dictare pentru fiecare), iar textul din e-mail trebuie să cuprindă Nume, Prenume, până la data de 26 mai 2015.

INFO

www.facebook.com/odictarepentrufiecareiasi2015

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: