Vino alaturi de Garfield in lumea fascinanta a cartilor, la Librarium Palas

Sambata, 7 iulie, incapand cu ora 11.00, Librarium Palas (libraria situata vis-à-vis de Caruselul Venetian) ii asteapta pe cei mici, alaturi de parinti sau bunici, la atelierul de creatie special conceput pentru ei.

Actrita Cristina Florea ii va purta pe cei mici in lumea lui Garfield prin jocuri si povesti. Cei mici vor avea ocazia sa-l coloreze pe motanul Garlfield, sa faca jocuri de creativitate si sa citeasca peripetiile lui.

Grupa de varsta: 6-11 ani

Inscrierile se fac, in limita locurilor disponibile, telefonic (0332.730743 / 0754096248), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie in caietul de inscrieri.

Atelierele de creatie au fost concepute pentru a oferi alternative de petrecere creativa a timpului liber pentru copii si se intimpla la Librarium Palas. Sub diverse pretexte literare, copiii experimenteaza, citesc, deseneaza si creeaza impreuna cu colaboratorii nostri: tineri actori, artisti, fotografi, filologi. Ei nu se vor teme sa abordeze impreuna cu copiii de la teme simple (numaratoare, invatarea si combinarea culorilor), pina la subiecte complicate cum ar fi: ilustrarea unei povestiri, schimbarea finalului unei povesti.

Scopul acestor ateliere este de a forma copiilor inca de mici obisnuinta lucrului cu cartea, in scopuri recreative, educative sau informative…

…la Librarium Palas!

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: