Vineri, la LIBREX se lanseaza apelul la proiecte pentru FIE 2015

logo_FIE_640

Fundatia « Iasi-Capitala Culturala Europeana » si Primaria Municipiului Iasi va invita vineri, 13 martie, ora 10.00, la Librex, în Atrium – Palas Mall, pentru a participa la lansarea apelului la proiecte pentru a treia editie a Festivalului International al Educatiei, FIE 2015.

Festivalul International al Educatiei (FIE) reprezinta o manifestare unica în România, o sarbatoare a culturii si a educatiei, o celebrare a diversitatii prin valorificarea resurselor locale si punerea lor în interactiune cu invitati de marca din strainatate. Evenimentul se adreseaza atât publicului din România, cât si celui din regiunile vecine (Republica Moldova si Ucraina), precum si publicului european.

FIE este un festival dedicat în primul rând comunitatii iesene si ne dorim ca evenimentele care vor întregi editia 2015 sa raspunda atât cerintelor acesteia, cât si exigentelor europene privind actiunile culturale.

Reprezentantii mediului cultural si creativ iesean sunt asteptati cu propuneri de proiecte care sa se plieze pe acest tip de eveniment si care sa se desfasoare în perioada 15 mai-15 iunie 2015.

Florin Cîntic, vicepresedinte FICCE, si Dan Dobos, manager proiect, vor oferi mai multe informatii despre proiectul IASI Capitala Europeana a Culturii 2021 si vor raspunde întrebarilor legate de participarea la FIE 2015.

INFO

FIE 2015

Web: www.fieiasi.eu/

FB: www.facebook.com/festivaliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: