Vineri, la LIBREX se lanseaza apelul la proiecte pentru FIE 2015

logo_FIE_640

Fundatia « Iasi-Capitala Culturala Europeana » si Primaria Municipiului Iasi va invita vineri, 13 martie, ora 10.00, la Librex, în Atrium – Palas Mall, pentru a participa la lansarea apelului la proiecte pentru a treia editie a Festivalului International al Educatiei, FIE 2015.

Festivalul International al Educatiei (FIE) reprezinta o manifestare unica în România, o sarbatoare a culturii si a educatiei, o celebrare a diversitatii prin valorificarea resurselor locale si punerea lor în interactiune cu invitati de marca din strainatate. Evenimentul se adreseaza atât publicului din România, cât si celui din regiunile vecine (Republica Moldova si Ucraina), precum si publicului european.

FIE este un festival dedicat în primul rând comunitatii iesene si ne dorim ca evenimentele care vor întregi editia 2015 sa raspunda atât cerintelor acesteia, cât si exigentelor europene privind actiunile culturale.

Reprezentantii mediului cultural si creativ iesean sunt asteptati cu propuneri de proiecte care sa se plieze pe acest tip de eveniment si care sa se desfasoare în perioada 15 mai-15 iunie 2015.

Florin Cîntic, vicepresedinte FICCE, si Dan Dobos, manager proiect, vor oferi mai multe informatii despre proiectul IASI Capitala Europeana a Culturii 2021 si vor raspunde întrebarilor legate de participarea la FIE 2015.

INFO

FIE 2015

Web: www.fieiasi.eu/

FB: www.facebook.com/festivaliasi

PE ACEEASI TEMA:

FIE Iași 2017 – cele mai importante evenimente. Nigel Kennedy la Iasi

FIE 2017 / Lansari de carte

Evenimentele CENTENAR organizate la FIE Iași 2017

FIE 2017 / Festivalul de folclor “Cânt și joc de pretutindeni” la Ateneul din Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Breaking News” va avea avanpremieră și premieră de Gală la Iași.

#ABUZ si MÂINE PLEC ACASĂ @Teatru FiX

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

Piese semnate Abba, Queen sau Deep Purple vor rasuna in Gradina Palas, in interpretarea Filarmonici din Iasi

Scrie un comentariu: