Vineri 23 decembrie 2011

09.00-19.00, Centrele de cartier ale Primariei Iasi: Concurs de desene – “Feeria sarbatorilor de iarna” (expozitie cu premiere). Organizator: Biblioteca Judeteana “Gh. Asachi” Iasi

10.00-20.00, Esplanada Halei Centrale: Targul de iarna “Piata de Craciun” – comercializare produse de artizanat, dulciuri, cadouri. Spectacole sustinute de formatii de copii. Actiunea caritabila “Ajuta-l pe Mos Craciun”. Organizatori: Senso Models SRL Iasi si Primaria Municipiului Iasi

10.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Serbare de Caciun cu participarea copiilor de la Gradinita Kitty. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

10.00-18.00, str. Lapusneanu: “Traditii pe ulita Lapusneanu”. Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Asociatia “Alexandru Lapusneanu”, Asociatia Mesterilor Populari din Moldova, Complexul Muzeal National “Moldova” – Muzeul Unirii.

11.00-12.00, zona “Teiul lui Eminescu” din Parcul Copou: Poezie de Nicolae Dabija (Basarabia) in format audio. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

16.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Spectacolul “Fulgi de nea” cu participarea copiilor de la Scoala nr. 4, clasa I. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

18.00-19.00, zona “Teiul lui Eminescu” din Parcul Copou: Poezie de Nicolae Dabija (Basarabia) in format audio. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

18.00, Casa de Cultura a Municipiului Iasi: Spectacolul “Am pornit sa colindam”. Participa copii cu nevoi speciale. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

18.00, Mitropolia Moldovei si Bucovinei: Spectacol de colinde “Colinde… Colinde…” sustinut de corul Lyrodia al Casei de Cultura “Mihai Ursachi”. Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi “Mihai Ursachi”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: