Vin la party, plec rosé!

Dragi oameni și prieteni ai PRIME-ului, sunteti așteptati joi, 13 decembrie, începând cu ora 22:00, în Cafeneaua Piața Unirii, să va alintati sufletele cu un pahar de rosé și să jucati winepong.

Dacă am primi câte un pahar de vin pentru fiecare dată când ni s-a spus că vinul rosé este specific pentru noi, oamenii de la PRIME Iași, am pune de-o petrecere. Ah, stați, chiar se întâmplă! Multe au fost momentele în care ni s-a sugerat subtil și tiptil să facem cinste cu un rosé. Surprinși am fost când am aflat că suntem cunoscuți în rândul organizațiilor studențești din țară pentru cât de buni suntem pe partea de PR, pentru procesul lung de recrutare pe care-l avem și pentru consumul de rosé în cantități inspiraționale. A venit vremea să ne bucurăm împreună de un pahar de vorbe, amintiri și bune practici.

Sunteti invitati să petreceti în stil PRIME-ist, să vedem cum sufletele albastre pot căpăta nuanțe de rosé și cât de armonios se îmbină aceste culori.

INTRARE

După cum spune și vorba din popor, deși suntem prieteni, vinul e pe bani, așa că intrarea este 10 lei. Save the wine and let’s drink the date!

INFO

Cafeneaua Piata Unirii

Adresa: Piata Unirii 6, Iasi

FB: www.facebook.com/cafeneauapiataunirii

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: