Viking pentru o zi

Pentru a marca premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie la HISTORY®, Cosmin Tudoran a petrecut ziua de ieri ca un viking. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, si fiind un fan al serialului, Cosmin Tudoran s-a tuns deja de săptămâna trecută asemenea unui viking. În continuare, el a decis să întregească această experientă devenind viking pentru o zi.

În cursul diminetii de ieri, Cosmin s-a îmbrăcat cu haine vikinge si si-a început ziua cu un mic dejun copis, bazat în principal pe peste. Apoi, si-a luat toporul, scutul si sabia si a plecat la întâlnirile programate pentru acea zi, atrăgând atât atentia colegilor si prietenilor, cât si a trecătorilor. Ziua s-a încheiat pentru Cosmin cu un pahar de “ale”, berea vikingilor.

Totul a început când, la mijlocul lunii septembrie, Cosmin Tudoran i-a provocat pe prietenii săi de pe Facebook să dea like unei imagini cu Ragnar, în cazul în care ar vrea ca el să se tundă exact asa. Imediat a adunat un număr mare de like-uri, care l-a convins să adopte o nouă tunsoare în stil viking. Mai mult decât atât, le-a promis atunci prietenilor că va petrece o zi ca un viking, purtând hainele celebre, sabie, scut si un topor pe toată durata zilei, în toate activitătile pe care le va face.

Serialul “Vikingii”, cel care l-a inspirat pe Cosmin, va fi difuzat în premieră în România de HISTORY. Scenariul si productia acestei drame în 9 episoade au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-productie irlandezo-canadiană, apartinând World 2000 si Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating urias pentru HISTORY în SUA si a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

DESPRE

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreste aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de initiativă, care încearcă permanent să-si depăsească limitele si să descopere noi lumi care asteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemultumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către tările baltice si tinuturile rusesti, unde populatia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambitiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizatii spre vest, dincolo de mare, si aventurile prin care trece în călătoriile sale.

HISTORY® este numărul 1  pe nisa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 si 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociatia Română pentru Măsurarea Audientelor). HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013 si, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. HISTORY este disponibil prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV si Orange TV.

INFO

vikingii.historytv.ro/

www.historytv.ro/home.html

www.facebook.com/HISTORYRomania

www.youtube.com/historyromania

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: