Vika Jigulina incepe o cariera solo (FOTO, VIDEO)

Vika Jigulina - Interviu

Vika Jigulina a declarat ca lucreaza la propriul proiect solo. Dupa o colaborare de trei ani cu Edward Maya, alaturi de care a obtinut un premiu Billboard, basarabeanca se indreapta catre o cariera pe cont propriu.

Music Channel a stat de vorba cu Vika si a aflat in exclusivitate ca, in ciuda succesului fenomenal pe care l-au avut impreuna, cei doi artisti cred ca a venit momentul sa-si incerce norocul si pe cont propriu. “Lucram acum la proiectul solo Vika Jigulina” a spus ea, argumentind ca “suntem doi artisti separati, am muncit separat si cred ca deja e momentul”.

Edward Maya si Vika Jigulina au inceput sa colaboreze in 2008 si au cunoscut succesul international inca de la primul single, ”Stereo Love”. Piesa a fost prezenta in toate topurile europene, dar si in cele din America si Canada. ”Stereo Love” este primul single al unui artist roman ce a ajuns pana pe pozitia a 16-a in cel mai important top din lume, Billboard Hot 100. Din Romania pana in India, din Columbia pana in Mexic, Edward Maya si Vika Jigulina au cantat impreuna in cele mai tari cluburi.

GALERIE FOTO

Stereo Love – piesa care a facut-o cunoscuta in toata lumea pe Vika Jigulina

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: