Viitorul Digital – dezbateri și ateliere de competențe digitale

Ai ocazia de a contribui cu ideile tale la dezbaterile care vor construi agenda națională și europeană pentru următorii 10 ani, alături de decidenți, experți europeni și naționali, antreprenori, tineri și pasionați de schimbările tehnologice.

In an Centenar și cu un 2019 la orizont (anul în care România preia Președinția Consiliului UE, se adoptă o nouă strategie europeană, au loc noi alegeri europene) este nevoie de a discuta despre viziunea noastră asupra unei Europe și Românii moderne, în care Digitalul este o dimensiune esențială atât pentru dezvoltarea socială cât și economică.

Dezbaterea Viitorul Digital de la Iași se va concentra pe evoluțiile și impactul e-guvernării, datelor deschide (open data) și guvernanței deschise (mai multe aici: www.digitalcitizens.net/viitorul-digital-iasi-1-noiembrie-2018/).

În continuarea dezbaterii poți beneficia de o sesiune dedicată competențelor digitale, powered by Google Atelierul Digital și facilitată de Elena Dobre, CEO Zarbi (mai multe aici: www.digitalcitizens.net/atelier-digital-skills-iasi-1-noiembrie-2018/).

Evenimentul este organizat de comunitatea Digital Citizens Romania, în parteneriat cu CIVICA si UAIC – Asociația Studenților Psihologi și Pedagogi și Liga Studenților Economiști. Cu sprijinul instituțional al Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, Parlamentul European-Biroul de Informare în Romania.

INTRARE

Viitorul Digital – dezbateri și ateliere de competențe digitale. Accesul gratuit, pe bază de înscriere: http://bit.do/digitalfutureIASI

INFO

Digital Citizens Romania

www.facebook.com/DigitalCitizensRomania

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

Atelier de scriere creativă „DADA”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DJ ANDI @ #SocietyParty in Fratelli

Alternative Brunching with Robin and the Backstabbers | Nish feat. Nuba

13 ani de Acaju

Amalgam Evenings #4 | Acaju

Scrie un comentariu: