VIDEO – Munky Funky by Corina

Ati gasit maimuta?

Munky Funky’ nu se refera la un animal cool, ci la o intreaga generatie. E o stare de spirit, o expresie care in argou e sinonima pe de o parte cu o tipa sexy iar pe de alta cu un grup neconventional, care refuza sa mearga dupa regulile generale ale societatii sau modei”, spune Corina despre ideea care a stat la baza noului ei videoclip.

Munky Funkerii sunt Dr. Jekyll si Mr. Hyde ai orasului, cei care in timpul zilei merg la birou si duc o viata normala, insa noaptea, ei se transforma. Iau orasul cu asalt, sunt creativi si stiu cu adevarat sa se distreze!”iar asta se vede foarte bine in videoclipul piesei care a fost lansata vineri, pe data de 2 decembrie.

La doar cateva zile de la postarea teaserului pe internet, Corina a primit un email anonim. In acesta erau zeci de poze in care o maimuta cu geaca de piele si creasta era desenata pe peretii orasului.
Mi-au spus ca s-au distrat atat de bine pe piesa mea, incat au hotarat sa creeze un logo iar cu el sa aduca acest funky vibe intregului oras! Mi s-a parut o initiativa atat de simpatica, incat am decis sa introduc desenul lor in coperta mea de single” ne-a declarat Corina

Corina – Munky Funky (Official Video)

Videoclipul a fost filmat in Terra Park, cel mai mare parc de distractii din Bucuresti.

Sursa:bestmusic

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: