(VIDEO) ”Good Days / Bad Days” – We Singing Colors

We Singing Colors a lansat un nou videoclip, la piesa Good Days / Bad Days. A fost filmat si regizat de Alexandru Prepelita, montat si postprocesat si coafat de Antonela Vulpe.  E filmat la Azuga intr-o zi fierbinte de februarie, 2012.

Piesa a fost inregistrata in 2011, la studioul The Great Below, avandu-l la percutie pe Robin (Robin & The Backstabbers).

WE SINGING COLORS

We Singing Colors este din Bucuresti, adepta a unui stil acustic electronic. Au cantat in locuri ciudate – ei le numesc ”concerte secrete” – cum ar fi parcuri sau acoperisuri de cladiri pentru a atrage atentia publicuilui asupra muzicii lor.

A fost infiintata in 2010, la initiativa lui Andrei Hategan, ca un proiect personal, pe langa trupa The Amsterdams. La un an dupa, i s-a alaturat Roxana Niculae, iar de atunci au sustinut impreuna peste 25 de concerte, in tara si in afara (Chisinau).

Cantecul lor ”There when you sleep” a fost inclus pe albumul International Compilation Map in 2011, alaturi de alte 30 de cantece din toata lumea.

Momentan, formatia se pregateste de lansarea albumului lor de debut, prevazuta pentru 2013.

INFO

WE SINGING COLORS

www.facebook.com/wesingingcolors

www.youtube.com/user/wesingingcolors

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Scrie un comentariu: