(VIDEO) “Basul si cu toba mare” – varianta acustica

Prima oara a vazut lumina zilei in anul 1999 cand a deschis albumul “Fenomental”, acum, dupa 14 ani se reinventeaza cu un nou sound pe albumul Acustic.” Basul si cu toba mare” place in continuare iar noul videoclip completeaza piesa perfect.

vita de vie

Pe Larissa Bercea – protagonista videoclipului o cunoasteti din show-ul tv “Romanii au talent” si  ne uimeste inca o data prin dexteritatea cu care foloseste bara de streaptease. Hedonismul este la el acasa, senzualitatea prezenta in videoclip nu atinge niciodata ridicolul iar scena de final este de o ironie atent studiata, intelectuala si comica in acelasi timp.

Varianta acustica a piesei Basul si cu toba mare este interesanta si surprinzatoare iar regizorii clipului, Costas Ivanov si Radu Aldea si-au facut bine treaba. Asa arata Basul si cu toba mare la varsta marilor provocari. Si-a luat buletin si se pregateste de adolescenta.

“Acustic”, cel de-al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 5 Aprilie cu Gazeta Sporturilor iar evenimentul va fi completat cu un concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti in data de 8 Aprilie 2013.

Vita de Vie – Basul Si Cu Toba Mare (acustic)

Directed by: Costas Ivanov & Radu Aldea
Cinematography: Radu Aldea
Starring: Larissa Bercea
Edited by: Dan Safta & Costas Ivanov
VFX: Razvan Chis
Grading: colorgrade
Special Thanx: Calin Hagima, Alexandru Cchally, George Niculescu, Mircea Vasile, Rollin Film

Si nu uitati: “La orice piesa buna care vrea sa stea-n picioare/ E musai sa se-auda basul si cu toba mare.

INFO

http://www.metalhead.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: