(VIDEO) Alexandra Stan a lansat un nou videoclip – 1.000.000

Alexandra Stan si-a lansat cel mai recent videoclip, la piesa ”1.000.000”. Premiera clipului a avut loc astazi, 22 decembrie, de la ora 12, pe MTV.

alexandra-stan -  noul videoclip - 1.000.000

Piesa “1.000.000.” este un featuring cu artistul german Calprit, iar regia clipului este semnata Iulian Moga. Imaginile au fost filmate in peste 5 decoruri diferite, pentru care a artista a imbracat 6 tinute vestimentare iar una dintre filmari a durat 30 de ore intr-o singura locatie.

Videoclipul nu are nicio poveste pentru ca este unul de imagine, urmarind pas cu pas scenariul bine pus la punct de regizorul Iulian Moga, alaturi de care lucrez deja de multa vreme. M-am simtit extrem de bine la filmari, ca de fiecare data, chiar daca a fost usor obositor consider ca nimic nu e prea greu atunci cand faci exact ceea ce-ti place.” ne-a spus Alexandra.

Alexandra Stan a stationat sase saptamini pe primul loc in Billboard Hot Dance 100, performanta atinsa doar de Madonna si Lady Gaga. In plus, celebrul single si clip al Alexandrei Stan “Mr. Saxobeat” a stabilit un adevarat record in materie de vizualizari, acestea reusind sa stringa aproximativ 200 de milioane de vizualizari peYouTube. Videoclipul “1.000.000” este al patrulea din cariera artistei romance care a cucerit lumea cu piesele ei si face parte de pe albumul ei de debut ”Saxobeats”.

ALEXANDRA STAN feat. Carlprit – 1.000.000 (OFFICIAL VIDEO)

SURSA: bestmusic.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: