Victor Wooten Band la Jazz Night Out , pe 23 octombrie!

E foarte posibil ca atunci când cauti pe Google „bass player” să fii întrebat dacă nu ai vrut sa scrii „Victor Wooten”. În orice caz, iubitorii de jazz pot spune „mă simt norocos”. Victor Wooten vine în premieră la Bucuresti .

Victor Wooten

Victor Wooten. Foto: Steve Parker

Pentru cei care totusi nu îl cunosc, le vom spune că a fost comparat cu Michael Jordan. Nu pentru că e de culoare, ci pentru că a câstigat cam toate distinctiile care se puteau câstiga în domeniul său.

Victor Wooten are câte un premiu Grammy pentru fiecare coardă a basului său. Cinci. Tot atâtia ani avea si la primul său concert, ca basist în trupa fratilor săi. Urmează o carieră fantastică, intră în topul Billboard împreună cu trupa Béla Fleck and the Flecktones, îsi pune semnătura pe 29 de albume, cântă împreună cu Stanley Clarke si Marcus Miller, iar revista Rolling Stones îl include în topul celor mai buni basisti ai tuturor timpurilor.

E unul dintre muzicienii care foloseste instrumentul său atât pentru ritm cât si pentru linia melodică. Momentele sale solo sunt un monument vibrant plin de fortă, cu care campionul american îsi loveste audienta si o bagă, de fiecare dată, în corzi.

Victor Wooten concertează la Sala Radio împreună cu  fratele său– Elijah ’Regi’ Wooten (chitară),  Karlton Taylor ( clape), Derico Watson (tobe) si vocalista Krystal Peterson, pata de culoare care transformă un recital de virtuozitate într-un spectacol total.

PROGRAM

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costă 85, 125, 145 de lei, în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

INFO

www.twinarts.ro

Jazz Night Out

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: