Spectacolul de teatru “Vicleniile lui Scapin” la Ateneul Tatarasi

afis scapin 7 martieAteneul Tătăraşi  invită publicul la o noua reprezentaţie a spectacolului de teatru VICLENIILE LUI SCAPIN, după Moliere, regie Nucu Ionescu:

  • Sambata, 7 februarie 2015, ora 19.00, Ateneul Tătărasi

 DESPRE

Distribuţie:Constantin Avădănii/ Viorel Vârlan, George Şfaiţer, George Grădinariu, Vlad Baba, Sergiu Moraru/ Adrian Marele, Anca Gutui/ Maria Mădălina Costin, Emma Toma.

Textele astea clasice, atat de vechi, sunt mai contemporane decat noi toti la un loc. Si asta pentru ca scrise acum sute de ani sau chiar mii, ne arata cu fiecare noua punere in scena ca in toti anii acestia care s-au scurs, noi, oamenii, am ramas la fel, cu sufletele mici si meschine. Comedia lui Molière pe care o vom prezenta publicului pune in lumina lupta dintre dragostea de bani si dragostea de oameni. Ne propunem sa radem de oamenii ipocriti, zgarciti, cu sufletele mazgalite de culoarea banilor si sa dam o floare din lumina celor care au curajul sa iubeasca adevarat. Va asteptam la Ateneu sa radeti pe saturate nepoti, bunici, unchi si parinti, toti cei care sunteti indragostiti, pentru ca… povestea e despre noi“, a subliniat regizorul Nucu Ionescu.

BILETE

Prețurile biletelor au rămas aceleași: 15 lei, 10 lei- elevi, studenți, pensionari, șomeri, 8 lei- grupuri organizate de elevi și/sau studeți. Rezervările se fac pe ateneutatarasi.ro și sunt valabile până la 18.30, în ziua spectacolului. Program casierie: luni-vineri, orele 13.00-16.00 si cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

INFO

ATENEUL TĂTĂRAŞI

Str. ION CREANGĂ nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

Web: www.ateneutatarasi.ro

FB: www.facebook.com/ateneultatarasi

PE ACEEASI TEMA:

Spectacolul „Peștișorul de aur” | Ateneul National Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: