Viața lui Iisus | Cinema Ateneu

Cu sute de ani în urmă, proorocii profețeau că se va naște El: Mântuitorul omenirii, Mesia Cel mult așteptat. Acesta se naște nu într-o cetate mare, în Betleemul din Iudea, nu în condiții de lux, ci nici măcar în condiții decente, se naște în grajd, iar singurii care îi vizitează sunt niște păstori și niște magi care îi aduc daruri.

Fecioara Maria, mama Pruncului și Iosif, tatăl Lui, sunt nevoiți să fugă în Egipt pentru că Irod aude de nașterea Lui și știe de la bătrâni că El este regele mult așteptat al Iudeilor și se simte amenințat; el omoară atunci toți pruncii sub 2 ani. Mai târziu, Iisus se dovedește a fi un copil mai special, iar, mai apoi, o persoană extraordinară. Își va aduna 12 ucenici, dar nu toți îl vor crede și uneori vor fi prigoniți, ba chiar mai mult de atât.

„The greatest story ever told” se dovedește a fi filmul care ecranizează cel mai bine viața Mântuitorului nostru Iisus Hristos.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul cinemaiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului National din Iași, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Cinema Ateneu

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: cinemaiasi.ro

FB: www.facebook.com/Cinema.Iasi

PE ACEEASI TEMA:

Pact cu diavolul | Cinema Ateneu

Cei mai frumoși ani – La Belle Époque | Cinema Ateneu

Un tataie de coșmar | Cinema Ateneu

Servitorii | Cinema Ateneu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul de șah Rotary Iași Copou, ediția I

Capodopere ale muzicii corale

Concert simfonic. Dirijor: CRISTIAN OROȘANU

Cântecul numelor uitate | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: