Viată bună de festival la Durusa, 22-25 august

Între 22 si 25 august ne întâlnim în Durusa, Maramures, cu pălăria si ochelarii de soare, la cea de-a 4-a editie a festivalului Durusa SummerHills. Suntem pregătiti pentru 4 zile pline de muzică, soare, activităti si jocuri, cu un line-up bogat, mesteri si artisti priceputi, în locul unde viata la tară are un orizont optimist nelimitat. Dansăm în ritm de jazz, soul, funk, deep house, tropical disco, cu infuzii electro si acustice, iar până la festival ne delectăm cu stilul lejer de vară la evenimentele promo DSH din Cluj si Brasov (TBA).

Aducem în vârf de deal ateliere de dans contemporan, teatrul umbrelor, ateliere de stenope (aparate foto pinhole), space painting, landart, zmee si arcuri, pe lângă multe altele. Nu suntem doar un festival muzical de vară, ne-am îndăgostit de un loc si un sentiment si am dedus si adoptat un nou stil de viată, pe care vrem să îl îmbogătim continuu. Avem mediul natural pe care intervenim cu instrumente culturale, artistice si sociale si vrem să dăm mai departe mix-ul potrivit.

Am străbătut drumurile, pădurile si dealurile Durusei pe două roti, iar senzatia descoperită a întrecut limita maximă de fiecare dată. Nu putem altfel, decât să vă trimitem cea mai de pret recomandare a Road Runner-ilor duruseni: haideti la Durusa by bike! Detalii despre trasee si echipamente găsiti pe www.summerhills.ro.

BILETE

Până pe 20 august, biletele SummerHills se găsesc în 7 orase din tară. Sunt chiar lângă tine dacă esti din Bucuresti, Brasov, Sibiu, Iasi, Timisoara, Cluj sau Baia Mare. Pretul unui bilet este de 60 lei pentru toată durata festivalului, si 30 lei/weekend (începând de sâmbătă, ora 12.00).

PRETUL ÎN AVANS al unui bilet pentru toată perioada festivalului este de 45 LEI, până în data de 20 august. Biletele în avans se pot achizitiona din locatiile partenere sau prin transfer bancar.

Locatii partenere: Cafeneaua L’atelier (Cluj Napoca), Colaj Cafe (Brasov), Cafenea Maideyi (Iasi), Scârt Loc Lejer (Timisoara), Bicicleta (Bucuresti), Terasa Tom&Jerry (Baia Mare), Aviator Pub (Sibiu) si Longboarding Crew Sibiu.

Detaliile de cumpărare a unui bilet prin transfer bancar sunt disponibile pe /summerhills.ro/index.php/bilete

Road Runner Society este expresia formală a unei prietenii legate între oameni, sunet, cultură, artă si natură. Porniti de acelasi îndemn, am găsit Durusa, ca fiind spatiul cu identitatea cea mai rezonantă. Curajul ideilor de sub umbrela RRS a întâlnit resursele si spiritul local activ, ce au născut planuri de dezvoltare. Durusa SummerHills este prima invitatie la cunoasterea rurală. Proiectele în curs ale asociatiei includ trasee ciclo-turistice si reinterpretări ale cadrului de învătare traditional, respectiv redefinirea identitătii scolii din sat.

INFO

www.summerhills.ro

Facebook Event

www.facebook.com/RoadRunnerSociety

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: