Vezi cum a fost la Lord of The Dance (GALERIE FOTO)

Trupa de dans irlandez a facut senzatie sambata la Sala Palatului din Bucuresti, povestea repetandu-se insa si duminica seara, la Sala Sporturilor din Constanta! Audienta a fost mai mult decat incantata sa ii vada in actiune pe magicienii dansului irlandez!

Lord of the dance 2012

Irlandezii au avut parte atat la Bucuresti cat si la Constanta de sali pline, asa cum sunt de altfel obisnuiti. Este cunoscut faptul ca acest show este supranumit „o minune a lumii moderne”, datorita faptului ca intotdeauna realizeaza spectacole cu casa inchisa. Acestui fapt se datoreaza si organizarea celui de-al doilea show la Bucuresti, initial fiind anuntat un singur spectacol.

Fiecare spectacol a debutat cu o voce care ii invita pe spectatori sa urmareasca „the world’s greatest show”; si chiar asa a fost! Oamenii aveau sa urmareasca un spectacol grandios, plin de dragoste, suspans si aventura. Pe muzica lui Ronan Hardiman, personajele mitice au conturat o celebra poveste din folclorul irlandez, facandu-i pe romani sa se indragosteasca iremediabil de dansatori! Daca majoritatea celor din public s-au indragostit de dans, de eleganta si precizia cu care se miscau dansatorii, ar mai fi o categorie care merita mentionata aici: tinerele domnisoare care s-au indragostit rand pe rand de dansatorul ce interpreta rolul principal – Lord Of The Dance! Si David McCabe si James Keegan (ambii interpretand pe rand rolul lordului, la fiecare show schimbandu-se interpretul rolului principal) au cucerit atat privirile tinerelor domnisoare aflate in sala, cat si inimile. „Are ceva, un sarm aparte si stie sa-l foloseasca pe scena si in dans. E hot!” spunea o tanara despre James Keegan.

Fanele ar trebui sa stie despre James ca dupa nici 10 luni de la inceperea colaborarii cu Michael Flatley, la varsta de 17 ani a devenit cel mai tanar interpret al rolului lordului din istoria trupei! Nici pentru David McCabe cuvintele de lauda nu au intarziat sa apara: „Ce postura incredibila are! Si ce pasi rapizi de dans! Gata, de azi sunt fana lui. E foarte potrivit pentru rolul Lord Of The Dance!”, spunea o alta domnisoara aflata la spectacolul de la Bucuresti! Putina lume stie insa ca David a interpretat timp de 5 ani, la inceputul carierei lui in trupa irlandeza, rolul personajului negativ – Don Dorcha. Deoarece unele fete sunt atrase de baietii rai, si interpretii rolurilor negative au primit aprecieri si aplauze de la domnisoare.

http://www.youtube.com/watch?v=qTZVqWnD3VA

Zeci de personaje fantastice au purtat publicul intr-o lume de poveste, in care zanele si personajele pozitive au stat pe aceeasi scena cu spiritele rele, s-au luptat si au pierdut sau au castigat rand pe rand, libertatea fiind premiul pe care toate personajele l-au impartit la sfarsit.

A fost prima data cand am luat parte la un show ce implica dansul pe scena. Pus si simplu am fost fermecata de artistii acestia talentati, de ritm, de atmosfera creata – care pur si simplu mi-a captat mintea si sufletul. As fi vrut sa nu se mai termine!” spunea entuziasmata o tanara din public.

Desigur, au existat si cateva bisuri, atat la Bucuresti cat si la Constanta, ceea ce i-a bucurat foarte mult pe cei din public. Dansatorii au fost surprinsi de reactia oamenilor, acestia aplaudand inca de la inceperea show-ului, inainte ca acestia sa intre pe scena! ”Aici am intalnit, cu sigurantă, una dintre cele mai calduroase primiri, care ne-a impulsionat”, a declarat dupa spectacol, dansatorul Zoltan Papp (interpretul rolului negativ).

GALERIE FOTO

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: