Vezi cum a fost la Festivalul ProVino (GALERIE FOTO)

ProVino, 3-6 noiembrie 2011

Structurat pe mai multe evenimente dedicate publicului specialist, publicului larg si segmentului HoReCa, Festivalul PROVINO a mutat pentru 4 zile Capitala Vinului la Iasi.

In cadrul degustarilor organizate in zona WINE & GASTRONOMY iubitorii de vin  au invatat cum sa asocieze corect vinul preferat descoperit la degustari, fiind ghidati in alegere de somelieri care le-au oferit exemple concrete prin asocierea vinurilor cu diverse produse gastronomice.

La SCOALA VINULUI pasionatii, si nu numai, au invatat  de la profesionisti cum sa aprecieze un vin bun, cum se face o degustare si, dupa finalizarea celor sase ore de instruire, au primit diplome care atesta participarea lor la cursuri.

Serile de ART, WINE & GASTRONOMY si-au intampinat invitatii  cu show-uri gastronomice live, sustinute in premiera la Iasi, asociate cu vinuri prezentate de somelieri profesionisti.

ProVino a fost un eveniment al Vinului, o Scoala a Vinului innobilata de arta. A fost un eveniment reusit si asteptam cu nerabdare si a doua editie.

GALERIE FOTO


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Expoziția de jucărie” | Palatul Culturii

Expoziție de Gravură Contemporană Greacă

Expoziția „Underground Iași – Istorii redescoperite”

Ateliere de lectură la Palat: „Enescu și hora razelor de soare”

Scrie un comentariu: