Vezi cum a fost in prima zi a Turneului Final al Campionatului Universitar de Fotbal

Prima zi a Turneului Final al Campionatului National Universitar de Fotbal s-a desfasurat sub semnul unor partide care au oferit un real spectacol. Ratari, faze electrizante, rasturnari de scor, victorii aplaudate care au facut deliciul publicului spectator.

Campionatul universitar de fotbal - turneu final iasi 1

In prima partida a zilei Universitatea Lucian Blaga Sibiu a invins surprinzator prin proportiile scorului cu 7 la 3 echipa studentilor de la Academia Tehnica Militara din Bucuresti; studentii militari conducand la pauza cu 2 la 1.

Politehnica Bucuresti  a invins o echipa ambitioasa, Universitatea Transilvania Brasov cu 5 la 3 intr-o partida in care finalul a apartinut bucurestenilor. Campionii „en titre”, studentii de la Alexandru Ioan Cuza Iasi, au realizat scorul zilei invingand cu 5 la 1 Universitatea de Vest Timisoara, o echipa care a crezut prea putin in sansa unui meci echilibrat. In cea mai spectaculoasa partida a zilei, Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi a terminat la egalitate , 5 la 5 cu puternica echipa a Universitatii Aurel Vlaicu  Arad care a beneficiat si de indicatiile pretioase ale antrenorului echipei CSMS Iasi, profesor Ionut Popa. Cei de la Agronomia Iasi au condus cu 5 la 2 si cu tot sprijinul baietilor veseli din galeria ieseana s-au recunoscut egalati in final de o echipa ambitioasa si disciplinata tactic.

Campionatul universitar de fotbal - turneu final iasi 2

Universitatea de Vest Timisoara s-a revansat invingand Academia Tehnica Militara cu 3 la 2,  reaprinzand sperantele unei calificari in fazele superioare ale competitiei.

Programul zilei a fost incheiat de o partida spectacol in care au evoluat, aplaudati la scena deschisa, studentii de la Transilvania Brasov si cei de la Agronomia Iasi.  Au castigat iesenii cu 2 la 1 dupa ce la pauza brasovenii conduceau cu 1 la 0. A fost totodata o partida a ratarilor, a jocurilor cu cele mai multe suturi in bara, interventii inspirate ale portarilor care au salvat goluri ca si facute si nu in ultima instanta executii care ar starni si invidia fotbalistilor profesionisti.

Campionatul universitar de fotbal - turneu final iasi 3

Prima zi de intrecere a scos in evidenta prestatia deosebita a portarului echipei Vest Timisoara, candidat la obtinerea trofeului ‘’Cel mai bun portar’’ precum si evolutia de exceptie a lui Ionut si George Oprea de la Politehnica Bucuresti.

Partidele din preliminariile grupelor au continuat pe  23.05.2012, n.r  la Sala Polivalenta dupa urmatorul program:

Meci 7

A1 Universitatea Lucian Blaga Sibiu vs A2 Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi

Meci 8

B1 Universitatea Politehnica Bucuresti vs B2 Universitatea Aurel Vlaicu Arad

Meci 9

A2 Universitatea Alexandru Ioan Cuza Iasi vs A4 Academia Tehnica Militara

Meci 10

B2 Universitatea Aurel Vlaicu Arad vs B4 Universitatea Transilvania Brasov

Meci 11

A3 Universitatea de Vest Timisoara vs A1 Universitatea Lucian Blaga Sibiu

Meci 12

B3 Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara  vs B1 Universitatea Politehnica Bucuresti

Pe 24.05.2012 la Sala Polivalenta Iasi se desfasoara semifinalele si finalele Campionatului National Universitar de Fotbal. La ora 19:00 se va disputa meciul demonstrativ dintre nationalii Romaniei din Generatia de Aur si fostele glorii ale Politehnicii Iasi.

Program:

12:00-13:00 Semifinala 1 Universitate Lucian Blaga Sibiu vs Politehnica Bucuresti
13:30:14:30 Semifinala 2 USAMV Iasi vs Universitatea Al. I. Cuza Iasi
16:00-17:00 Finala mica
17:30-18:30 Finala mare
19:00 Meci demonstrativ
20:30 Premiere

INFO

Mai multe detalii, programul si informatii suplimentare se pot gasi pe site-ul oficial www.studentsport.ro sau pe pagina  facebook.com/StudentSport.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: