(VIDEO) Vezi cum a fost “Gala pentru Anul Nou” la opera ieseana

Prima reprezentatie din 2012 a Operei iesene a avut loc  pe 8 ianuarie 2012, la Casa de Cultura a Studentilor, cu invitati speciali. “Gala pentru Anul Nou” a adus in fata publicului iesean baletul “Dansez pentru tine”, coordonat de coregraful Edi Stancu, si pe dirijorul clujean Cristian Sandu.

Gala pentru Anul Nou
Spectacolul a durat o ora si jumatate, interval in care, alaturi de orchestra, au urcat pe scena aproximativ 20 de balerini ai Operei iesene si talentatii dansatori din baletul popularei emisiuni-concurs de la PRO TV. Managerul Operei iesene, Beatrice Rancea, care face parte din juriul “Dansez pentru tine”, a avut aseara un numar impresionant alaturi de balerinii care evolueaza cu succes in cadrul emisiunii.

Spectatorii au putut urmari atit pasi de dans pe ritmuri clasice, din repertoriul celebrilor compozitori Johann Strauss, P.I. Ceaikovski, J. Brahms, J. Offenbach si A. Dvorak., cit si pe ritmuri moderne. “Gala pentru Anul Nou”, oferita de Opera ieseana publicului iubitor de balet, s-a desfasurat cu sala plina.

Autor: Loredana Oprea, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: