VEZI CUM A FOST: 11even la Iasi (FOTO)

La sfirsitul zilei de 11.11.2011 am putut sustine ca am avut parte de un proiect reusit si se cuvine sa multumim tuturor celor care au facut posibil acest lucru. Am invatat de la ceilalti sa fim optimisti si sa devenim mereu niste persoane mai bune, am ascultat intimplari adevarate care ne vor indruma atit pe noi, cit si pe cei cei care au participat la 11even.

A fost o zi de vineri, ca si coperta unei carti ce va fi continua sa fie scrisa poate pe 12.12.2012. Evenimentul nu s-a terminat in aceeasi zi, dar va continua sa ramina alaturi de noi prin sfaturile adunate si bune de pastrat atunci cind va trebui sa ne intilnim esecul, in drumul spre succes.

Speakerii care au fost prezenti la evenimentul 11even din Iasi: Dumitru Grumazescu, Dan Lungu, Vali Tatar, Marius Ursache, Ioana Nicusan, Oltita Cintec, Sabina Sabbarese, Vladilena Bicu, Alexandru Condurache, Andrei Avarvarii si Papergirl.

Proiectul 11EVEN, concretizat in 11 evenimente ce au loc in 10 orase din Romania – Cluj, Bucuresti, Sibiu, Timisoara, Brasov, Targu-Mures, Alba-Iulia, Iasi, Suceava, Oradea – si in Bruxelles, la inceputul lunii decembrie, se adreseaza tuturor persoanelor interesate in dezvoltarea lor profesionala si personala.

Proiectul “11EVEN” isi propune sa devina spatiul in care personalitati din diverse domenii, precum si oameni valorosi cu sau fara expunere sociala transmit experiente, intamplari, esecuri din propria cariera si viata, decizii luate in acele momente, principii care au contribuit decisiv la evolutia si la starea lor actuala.

Mai multe fotografii  AICI

INFO

Mai multe informatii despre intregul eveniment pot fi gasite pe www.11even.ro.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: