Vezi ce-ti ofera noul Google Drive!

Google Drive

Anuntam AICI, in urma cu o saptamina, ca noul serviciu Google Drive se pregateste de lansare. Ceea ce era un simplu zvon se adevereste. Adresa drive.google.com este acum accesabila iar unii utilizatori au primit deja pe Gmail mesaje cu oferta pentru noul serviciu.  Haideti sa vedem ce ne promite acesta:

Acces din orice locaţie.

Serviciul Disc Google vă însoţeşte oriunde: pe web, acasă, la birou şi în călătorii. Deci, indiferent unde vă aflaţi, documentele dvs. sunt… tot acolo. Gata de utilizare, gata de distribuire. Începeţi cu 5 GO gratuiţi.

Disc Google este disponibil pentru: PC şi Mac; iPhone and iPad (coming soon); Dispozitive Android

Stocaţi-vă fişierele într-un loc sigur.

Se întâmplă şi accidente. Telefonul intră la apă. Laptopul intră în hibernare pe termen nelimitat. Orice s-ar întâmpla cu dispozitivele dvs., fişierele sunt stocate în siguranţă în Disc Google.

Mai mult decât stocare. Colaborare.

Cu Disc Google, puteţi face mai mult decât să vă stocaţi fişierele. Permiteţi accesul la fişiere exact persoanelor dorite şi editaţi-le împreună, de pe orice dispozitiv.

Serviciul Disc Google vă oferă acces instantaneu la Google Docs, o suită de instrumente de editare care optimizează colaborarea, chiar şi atunci când colegii de echipă se află la kilometri depărtare.

Obţineţi 5 GO gratuit.

Începeţi de la 5 GO de spaţiu gratuit. Treceţi la 25 GO pentru mai puţin de 2,5 USD pe lună şi puteţi stoca practic orice, aproape gratuit.

Asteptam lansarea. Poate chiar saptamina asta! Pina atunci, va puteti inscrie  la adresa drive.google.com/start pentru a fi la curent cu starea serviciului.

Puteţi verifica starea de acces la Disc Google la adresa drive.google.com/start. Atunci când aveţi acces, puteţi accesa Disc Google de pe web (drive.google.com) şi instalaţi aplicaţia Disc Google pentru Mac/PC (numai limba engleză). De asemenea, veţi putea descărca aplicaţia Disc Google pentru mobil.

Veţi primi un mesaj de eroare dacă încercaţi să accesaţi Disc Google pentru Mac/PC cu un link pe care vi l-a distribuit altcineva. Dacă primiţi acest mesaj de eroare, accesaţi drive.google.com/start pentru a obţine acces la Disc Google.

Lista de aşteptare

Este posibil să fie nevoie să vă înscrieţi pe o listă de aşteptare pentru acces la Disc Google. Pentru a vă înscrie pe lista de aşteptare, faceţi clic pe butonul albastru Doresc să primesc notificare în partea dreaptă sus a ferestrei.

Veţi avea acces la Disc Google imediat ce primiţi un e-mail de la echipa Disc Google. De asemenea, se va afişa un buton albastru Începeţi în partea dreaptă sus a ferestrei atunci când accesaţi drive.google.com/start.”

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: