Expozitia de fotografie: Cand eram fotograf

“Cand eram fotograf” este intitulata expozitia care reuneste lucrarile lui Ozolin Dusa, membru al Federatiei Internationale de Arta Fotografica (F.I.A.P.), si care va fi vernisata, luni, 17 ianuarie 2011, ora 18.00, la Moldova Mall.

Expuse in saloanele si expozitiile de fotografie ale vremii nu doar in Romania, dar si Europa, Asia si peste Atlantic, cele 76 de cadre sunt eseuri care  ilustreaza anii 1986-2000. Alb-negru sau color, imprimate pe pelicula, developate si marite manual inainte de era digitala, lucrarile artistului fotograf vor sta in Galeria de Arta de la parterul Moldova Mall pana pe 31 ianuarie 2011, inclusiv.

“Sunt imaginile unei epoci apuse, aceea a fotografiei argentice, cu atat mai valoroase cu cat niciodata nu voi mai avea puterea, timpul si banii pentru a ma reintoarce la fotografia pe pelicula. Multe dintre fotografii au fost premiate, multe dintre ele au o poveste savuroasa pe care, daca veti avea curiozitatea, voi putea sa v-o impartasesc”, promite Ozolin Dusa.

Expozitia “Cand eram fotograf” se inscrie in manifestarile fara precedent in tara noastra intitulate “Luna Fotografiei din Romania” si afla sub patronajul Asociatiei Artistilor Fotografi din Romania (A.A.F.R.), Primariei Iasi, Asociatiei FotoIasi si Moldova Mall.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: