Expozitia colectiva “METAMORFOZE”

Ateneul Tatarasi si Colegiul National de Arta “Octav Bancila” Iasi organizeaza expozitia colectiva METAMORFOZE. Expune grupa de pictura monumentala (clasele a X B si X D) coordonata de profesor drd. Amitroaiei Simona- Elena

Expozitia este deschisa publicului in perioada 25 mai – 13 iunie 2012.

Expozitia isi propune o tematica variata transpusa in tehnicile specifice picturii monumentale. Compozitiile expuse pot constitui mici proiecte ce pot fi considerate drept puncte de plecare pentru decoratii murale existand posibilitatea interpretarii, elaborarii continue, dar respectandu-se principiile compozitiei decorative.

Cromatica nu a fost restrictionata fiecare avand libertatea de exprimare in functie de personalitatea fiecaruia, conform tematicii ce nu a fost impusa.

Expozantii, elevi ai claselor a X-a, au realizat lucrarile in urma acumularilor in timp a cunostintelor teoretice si practice, invitandu-ne sa observam masura talentului lor. Este o explozie de lumina si culoare ce ne invita la un studiu atent al fiecarei piese.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

„Efectul Genovese” de Alina Nelega la TVR

VINO SÂMBĂTĂ LA IULIUS MALL IAȘI SĂ SĂRBĂTOREȘTI INAUGURAREA TUCANO COFFEE: CONCERT AFRICAN ORCHESTRA, PREMII ȘI DEMONSTRAȚII BARISTA

”În pași de poezie” la CCS Iasi

Live de la Opera Bastille – ”Lacul Lebedelor”

Scrie un comentariu: