Verificare gratuita si promotii la Dacia

Verificare gratuita si promotii la Dacia

In perioada 20 martie – 12 aprilie 2014, Dacia vine în întâmpinarea clientilor sai cu o campanie ampla de service denumita sugestiv „Pregateste-te de primavara cu Dacia Service!”.

În cadrul acestei campanii, orice client posesor al unui autovehicul Dacia beneficiaza de o verificare în 17 puncte gratuita. În plus, clientii pot opta pentru un pachet promoţional de pneuri care cuprinde montajul anvelopelor de vara, echilibrarea roţilor şi depozitarea anvelopelor de iarna timp de 6 luni, la un preţ de numai 15 lei/pneu (TVA inclus).

Iar pentru ca oferta sa fie cu adevarat imbatabila, clientii pot beneficia de reduceri de 30% la piese si manopera pentru placute/ discuri de frâna/ bielete de directie şi de 25% la piesele şi manopera pentru schimbul de ulei. In locul acestor reduceri, clientii pot opta pentru varianta de vouchere cadou pe care sa le foloseasca pentru reparatii mecanice sau la achizitia de piese si accesorii de origine în reteaua autorizata Dacia. În cazul clientilor persoane fizice care îsi creeaza – sau care au deja – cont pe aplicatia My Dacia, o reducere suplimentara de 10% este aplicata pentru orice interventie mecanica initiata în perioada de desfasurare a promotiei.

La aceasta campanie de primavara cu acoperire nationala participa 75 de reparatori din reţeaua autorizata Dacia*.  Promoţia se adreseaza atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor persoane juridice, în calitate de utilizatori ai unei flote de autovehicule (conform unui contract de leasing).

Verificarea de primavara în 17 puncte pe care Dacia o ofera gratuit pe durata campaniei include urmatoarele operaţiuni: controlul bateriei de 12 V, cu testerul de diagnosticare; controlul nivelurilor, al starii si etanseitaţii circuitului de frâna/ambreiaj; controlul starii si etanseitaţii burdufurilor/cuzinetilor elastici/rotulelor; controlul liniei de esapament; verificarea etanseitaţii amortizoarelor (control vizual); controlul jocului de ambreiaj (în functie de model); controlul uzurii discurilor si placutelor de frâna; controlul nivelului uleiului de motor; controlul climatizarii; controlul vizual al starii caroseriei; controlul semnalizarii si iluminarii exterioare/interioare; controlul functionarii martorilor luminosi ai tabloului de bord; controlul starii parbrizului si retrovizoarelor exterioare; controlul lamelelor stergatoarelor si al nivelului lichidului de parbriz; controlul starii si presiunii pneurilor si al securitaţii rotilor; controlul jocului tren faţa; controlul pasajelor de roţi.

*Lista completa a reparatorilor autorizaţi Dacia care participa la aceasta actiune este disponibila în regulamentul campaniei publicat pe site-ul www.dacia.ro.

INFO

www.dacia.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: