Veniti sa impodobim impreuna Bradul Solidaritatii

bradul-solidaritatii-iasi

Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași, vă invită să ducem tradiția mai departe și să aprindem împreună primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII din fața Primăriei Iași, să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie ac, începând cu  ora 12.30 pe pietonalul Stefan cel Mare în fața Primăriei Iași. Conferința de presă va avea loc la ora 11.30 în  Sala Mare a Primăriei Iași.

Așadar, vă invităm să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni dar și oaspeți de departe. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.

E o mare onoare să spunem că și anul acesta evenimentul este susținut de către Ambasada Suediei în România, prin prezența dlui Mihai Leontescu (asistent politic, economic, comercial si de comunicare la Ambasada Suediei in România). De asemenea, vor fi prezenți în jurul Bradului Solidarității parteneri, prieteni vechi și susținători ai Fundației Star of Hope Romania din Suedia și Norvegia si Romania.

Evenimentul face parte din cea de-a  V a ediție a campaniei de informare și sensibilizare a comunității privind nevoia de respectare a drepturilor persoanelor cu dizabilități : ”Împreună în Lumea Mea și-a Ta”.

În această perioadă au loc acțiuni de informare și de implicare a copiilor din zeci de școli ieșene pe tema nevoii de acceptare, toleranței și dăruirii față de copiii cu nevoi speciale. Elevii lucrează la realizarea decorațiunilor și mesajelor ce vor fi transmise pe 3 decembrie și vor fi folosite la împodobirea Bradului Solidarității din fața Primăriei Iași.

INFO

Fundația „Star of Hope”

Web: www.starofhope.ro

FB: www.facebook.com/starofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: