Venetian Masquerade – eveniment caritabil

Duminica, 8 mai 2011, incepand cu ora 21:00, echipa Xperience Event va invita in Queen’s Club (Bulevardul Carol I nr. 36, SuperCopou) la evenimentul caritabil Venetian Masquerade.

DRESS CODE: masca venetiana

Venetian Masquerade este un “bal mascat venetian”, unde pentru cateva ore veti fi purtati in timp, in epoca Venetiei, din Republica Serrnissima.

Pe parcursul serii veti fi incantati de momente artistice precum:
– recital „4 Universe”
– moment de teatru – Comedia del Arte
– parada costumelor de epoca
– promenada pe catalige
– statui vii
– tombola cu premii
– portretisti ce va vor surpinde prin maiestria lor
– concert sustinut de Florin Chilian

Finalul evenimentului va fi marcat de un reusit „after party”.

Banii obtinuti din vanzarea biletelor vor fi donati catre Asociatia Club Sportiv „Iasi 21”, pentru sprijinirea tinerilor cu dizabilitati locomotorii.

Pret bilet: 30 lei
Biletele se gasesc la Iulius Mall, etaj 2 (relatii la 0740/934.882) si la Queen’s Club (relatii la 0731/569.775).

* „Xperience Event” reuneste un grup de masterande pro-active din cadrul Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, specializarile „Analiza si Strategie de Marketing” si „Marketing si Comunicare in Afaceri”, care printr-un proiect de specialitate desfasurat in cadrul masterului colaboreaza cu Asociatia Club Sportiv „Iasi 21”. Aceasta este o asociatie non-guvernamentala, infiintata in anul 2001, ce are drept scop principal incurajarea vietii independente in randul tinerilor cu dizabilitati locomotorii, prin implicarea in activitati sportive.

Membrii Clubului Sportiv „Iasi 21” sunt tineri cu si fara dizabilitati care au sansa de a lupta pentru schimbarea mentalitatii privind persoanele care se confrunta cu aceste probleme, aratand ca pot face performanta in plan sportiv si educational si ca toti suntem egali. Pentru anul 2011, membrii  Asociatiei Club Sportiv „Iasi 21” isi propun  infiintarea unei echipe de baschet formata din tineri cu dizabilitati, utilizatori de fotoliu rulant si asigurarea suportului necesar pentru participarea la competitiile locale si nationale.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: