“Venetia, masti aristocrate” – in sprijinul unui copil cu autism

Iesenii sint asteptati diseara in Verve Caffe, ca sa daruiasca din putinul lor pentru a-i fi mai bine lui Iulian si mamei sale. Venetia in carnaval ar putea fi cunoscuta sau recunoscuta in 12 imagini expuse spre vinzare de agentia foto PRO IMAGE Iasi. Reunite sub titlul “Venetia, masti aristocrate”, splendidele personaje mascate surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat, in timpul vestitului spectacol stradal, vor putea fi admirate in print si intr-un montaj video astazi, incepind cu ora 20, in Verve Caffe din Moldova Mall.
Masca venetiana

Fotografiile sint semnate de Gabriela Dobos si vor fi vindute in scop caritabil, pentru sprijinirea unui copil cu autism. Iulian are 7 ani, este din Iasi si are nevoie de sprijin. A fost diagnosticat cu autism si de atunci doar mama il ingrijeste. Fiind somera, mama lui Iulian abia se descurca cu banii pentru hrana. De terapia micutului nici nu poate fi vorba, desi ar trebui dat in grija unor specialisti pentru ca, din toamna, sa poata merge la scoala. “Iulian are autism; pentru mine, este un pic altfel: are sufletul in culori. De aceea mastile venetiene pe care le-am fotografiat sint minunat colorate, ca si sufletelul lui Iulian”, a spus Gabriela Dobos, impresionata de situatia materiala dificila in care se afla copilul si mama acestuia.

Imaginile au fost realizate anul trecut, iar prelucrarea unor fotografii apartine designerului Cristian Lungu. Sub antetul agentiei foto PRO IMAGE, Gabriela Dobos a mai semnat, anul trecut, urmatoarele expozitii individuale: “Suflete in culori” (portrete ale copiilor cu autism ingrijiti de A.N.C.A.A.R. Iasi), “Palas – Shooting Under Construction” (peisaj industrial) si “Beauty” (fotografie de studio de make-up si hairstyling). Iesenii sint asteptati diseara in Verve Caffe, ca sa daruiasca din putinul lor pentru a-i fi mai bine lui Iulian si mamei sale.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: