Spectacolul „Variaţiuni enigmatice” la Teatrul Național Iași

PREMIERĂ/ Spectacolul „Variaţiuni enigmatice” la Teatrul Național IașiVARIAŢIUNI ENIGMATICE, de Eric Emmanuel Schmitt. Se joaca in Sala Studio Teofil Vâlcu.

  • Vineri, 8 mai, ora 18.00

DESPRE

Regia artistică: Liviu Manoliu; Scenografia: Axenti Marfa; Distributie: Emil Coşeru, Octavian Jighirgiu

Variaţiuni enigmatice: două viziuni diferite asupra iubirii, o poveste în care îşi fac loc doi bărbaţi, două personalităţi care se înfruntă şi o singură femeie, iubita neînţeleasă,”muzica rătăcită în carne” a amândurora. In cascada de revelaţii distilate savant, partiturile protagoniştilor compun un rafinament şi o simplitate aparte. Un text de o mare sensibilitate,despre dragoste şi moarte,despre jocul crud şi sinuos al adevărului,despre relativitatea minciunii, presărat cu fine observaţii asupra naturii umane. Cu doi actori extrem de înzestraţi care aparţin unor generaţii diferite- Emil Coşeru şi Octavian Jighirgiu – într-un decor al recluziunii imaginat de Axenti Marfa şi pe acordurile „Variaţiunilor” lui Elgar vă chem să împărtăşiţi alături de noi emoţia unei aventuri artistice pline de tensiune şi mister până la ultima replică. Mulţumirea noastră ?….Negreşit se va regăsi în aplauzele domniilor voastre. LIVIU MANOLIU

FOTO – VIDEO

BILETE

Pret Bilet: 22 lei (reduceri elevi, studenți, pensionari)

Biletele se pot achiziţiona on-line de pe site-ul www.eventim.ro, secţiunea Locaţii-Iaşi şi direct, din reţeaua magazinelor partenere: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas si Cărturesti. Biletele se pot rezerva şi cumpăra şi de la Agenţia Teatrală situată pe Bd. Ştefan cel Mare nr.8A.

  • Agentia teatrala

Telefon: 0232-255999;  Program: 10.00 – 17.00, de luni pina simbata (duminica inchis) Pentru grupuri organizate, va rugam sa va adresati Departamentului Marketing-Organizare la telefon 0232-255999. Atentie! Accesul in sala dupa inceperea spectacolului este interzis, iar biletele isi pierd valabilitatea. Pentru a preveni situatiile neplacute, rugam spectatorii sa fie prezenti la sala de spectacole cu cel tirziu 10 minute inainte de ora inceperii.

INFO

INFO

TEATRUL NAŢIONAL „VASILE ALECSANDRI” IASI   Fondat în 1840

Adresa: Str.Agatha Bârsescu, nr. 18, cod 700074, Iaşi, IAŞI

Tel. 0232 267824

E-mail: tniasi@yahoo.com

www.teatrulnationaliasi.ro

www.facebook.com/TNIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: