Târgul „Vară cu Handmade la Golia”/ 12 -14 iulie

Târgul „Vară cu Handmade la Golia”/ 12 -14 iulie 2013/ afis iasiA III-a ediție a Târgului Handmade « Vară cu Handmade la Golia »

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi, cu sprijinul Primariei Municipiului Iași, organizează a III-a ediție a Târgului handmade , intitulat “Vară cu handmade la Golia”. Scopul acestui eveniment ce devine unul cu tradiție este acela de a promova artiștii ieșeni de profil și lucrările executate de ei, dorind astfel să împărtășească tuturor ieșenilor și nu numai, creativitatea, originalitatea, inspirația și îndemânarea acestora pentru ca astfel să devină mai cunoscuți și mai apreciați.

Târgul handmade ” Vară cu handmade la Golia ” va reuni un număr de peste 15 participanți, și se va desfășura în perioada 12 -14 iulie 2013, în intervalul orar 10.00-17.00, în parcarea din fața Mănăstirii Golia (zona rond tramvai Târgu Cucu).

Ce găsești la târg?

Obiectele expuse spre vânzare vor fi broșe, papioane, brățări, cercei, bijuterii placate cu argint , cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski, înșirate cu diferite tehnici: peyote, os de hering, cercei și broșe din fimo, semne de carte croșetate, coliere, inele, jurnale, suporturi de pahare, brățări și papioane din piele impletită, broșe din sticla fuzionată, origami, obiecte decorate în tehnica decoupage.

Artiștii participanți la târg vă vor ajuta să alegeți cadoul potrivit pentru cei dragi. Evenimentul face parte din seria de acțiuni de promovare a Iașului, a oamenilor săi deosebiți, care aduc un plus de frumusețe și notorietate orașului nostru drag.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi

De asemenea Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi continuă să promoveze Ansamblul Monument Istoric Mănăstirea Golia , locația unde se desfășoară evenimentele pe care le organizăm.

Programul de vizitare al Ansamblului Monument Istoric Mănăstirea Golia este: luni-vineri 09.00-17.00, sâmbăta 10.00-14.00 și duminica 10.00-15.00.

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iaşi a fost înființată în cadrul Proiectului „Reabilitarea și dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia” , proiect premiat în anul 2012 cu premiul Uniunii Europene si al organizației Europa Nostra pentru Patrimoniul Cultural la secțiunea CONSERVARE.

INFO

Asociația “Centrul de Promovare Turistică” Iași

www.iasi-info.ro

E-mail: office@iasi-info.ro

Telefon: 0332/408.549, 0748/73.66.63

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: