Vara asta se poartă EXPERIENȚELE! Descoperă taberele inedite marca Școala de Valori.

Vara se apropie cu pași repezi, așa că nu uita să-ți faci planuri și să incluzi în bagajul tău și o experiență într-o tabără organizată de Școala de Valori.

Să ne gândim la câteva zile alături de oameni cu mult entuziasm și locuri noi de descoperit. Dacă peste asta se mai adaugă și sesiuni interactive, discuții inspiraționale și un foc de tabără, atunci se anunță o tabără pe cinste!

Începem vara cu o tabără dedicată fetelor care doresc să-și dezvolte încrederea în sine și să se descopere. BootCamp pentru fete este despre feminitate și autenticitate, pentru că știm că suntem diferite în felul nostru. Este despre relații și frumusețe, dar și despre visurile și dorințele noastre. Cele 5 zile de tabără vor fi un mix de descoperire, dezvoltare și interacțiune.

Cine sunt eu? Cum mă văd ceilalți? Care sunt planurile și visurile mele? Vino și află răspunsurile la BootCamp pentru fete!
Totul se va desfășura în perioada 21-25 iunie 2017 la pensiunea Casa Blanca din Câmpulung Muscel.  Ai între 16 și 21 de ani? Înscrie-te și devino cea mai mare admiratoare a ta!

Formular de înscriere: https://sdv.typeform.com/to/vPLX7w

iMKreative Camp este a doua propunere a noastră pentru o vară diferită. Vrei să afli secretele inovației și marketingului? Să înveți să-ți creezi povestea? Atunci iMKreative Camp este locul potrivit, unde îți lansăm o provocare la creativitate, pentru ca tu să ai mai multă încredere în propriiile idei și în capacitatea de a le pune în practică.

Te bucuri de 5 zile de relaxare și distracție, descoperi marile invenții ale timpului, informații despre marketing, dezvoltare de produs și advertising. Și asta nu e tot! Avem și-o provocare pentru tine. Vei face echipă cu alți tineri creativi și veți lucra la crearea unui produs inovativ.  Te așteptăm pe 3-7 iulie 2017 la Complexul Turistic Valahia. Vino și tu și transformă-ți viața prin design și inovație!

Formular de înscriere: https://sdv.typeform.com/to/Nphylu


Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea României într-o societate care generează încredere, echilibru și curaj. De aceea, ghidați de valori, ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunități de tineri autonomi, care acționează colaborativ, responsabil și etic.

INFO

www.scoaladevalori.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: