Vânătoarea de cadouri de pe Ștefan

Lume, lume, vă anunțăm că ei, prietenii de pe Ștefan, pregătesc o serie de surprize pentru voi… că doar vine Crăciunul.  Așadar, vineri, 14 decembrie, între orele 18:00 și 21:00, vă invită la o vânătoare de cadouri pentru cei dragi. Și nu doar atât. Vor avea reduceri pentru voi și multe alte surprize.

La Pop Mon Art, vă veți putea bucura de extra-reduceri, pe lângă reducerile existente deja în magazin. În plus, muzica de sezon și atmosfera cozy vor fi asigurate.

De la prietenii de la Jassyro, poți lua cafea pentru acasă, un blend special de Crăciun, căni de cafea sau portofele UpsideDown.

Cei de la Denim Store Iasi vor avea pentru voi reduceri de până la 50%.

Nici cei de la VogueOutlet nu vor fi mai prejos pentru că la ei veți găsi reduceri de 20%.

Sau poate că vreți să oferiți o excursie cuiva special, așa că oferta celor de la Cliven Turism va fi numai bună: reduceri de până la 30% la vacanțe pentru anul 2019, reduceri de 5% la bilete de avion, reduceri de 5% pentru închirieri auto mai mari de 7 zile.

Relaxarea continuă la Atipic Salon, unde primiți gratuit o manichiură + pedichiură clasică OPI la achiziționarea unui serviciu de vopsit, un pensat + vopsit sprâncene gratuite la achiziționarea unui pachet de tuns, un pensat + epilat mustață gratuite la achiziționarea unei manichiuri + pedichiuri semipermanente OPI, un spălat + coafat gratuite la achiziționarea oricărui tip de tratament facia și o manichiură clasică OPI dacă optați pentru un epilat total.

Deci cine vine pe Ștefan la vânătoarea de cadouri pentru Crăciun?

INFO

Facebook Event

PE ACEEASI TEMA:

La Palas Mall, Black Friday tine doua saptamani

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Inspectoratul Școlar Județean Iași inițiază în premieră programul Școala ALTFEL, de acasă

Muzicanții din Bremen la Teatrul Național de Televiziune

KLM va continua să zboare în 57 de destinații din întreaga lume

Iulius Iasi lanseaza o platforma care permite donarea directa catre spitale

Scrie un comentariu: