Vali Porcisteanu si “Lamaie” vin la Iasi pentru campania ”Rebeli cu o cauza”

In cadrul Campaniei “Rebeli cu o cauza” derulata de Aeroportul International Iasi si avand ca parteneri Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi,  SMURD Iasi, Crucea Rosie Iasi, cluburi de motociclism, publicul se va putea bucura de prezenta lui Vali Porcisteanu si a lui “Lamaie”, in demonstratii sportive organizate pe suprafata de miscare.

Vali Porcisteanu este cel mai titrat pilot roman al momentului, campion national absolut CNR 2011 si vicecampion national in 2010 si 2012, sustinator al conduitei decente in trafic si lider al unei scoli de conducere defensiva (defence driving).

“Lamaie” este cel mai cunoscut cascador moto (stunt rider) din Romania si reprezinta un nivel de referinta pentru cei care isi doresc sa practice acest sport extrem. “Lamaie” a debutat in 2009 la Evenimentul “STUNT RIDE”, alaturi de concurenti de talie mondiala iar de atunci este printre cei care aduc permanent noutati in cadrul stunt-ului. “Lamaie” este liderul Grupului Moto “LEMON BIKERS”.

Campania are ca scop cresterea gradului de civilizatie si respect reciproc intre participantii la traficul rutier. Vineri, 25 iulie la ora 11.00, in parcarea noua a Aeroportului Iasi, va avea loc un exercitiu de descarcerare ISU-SMURD si o demonstratie de prim ajutor adresate atat soferilor pe 4 (patru) roti, celor care piloteaza motociclete, scutere sau mopede cat si biciclistilor. Sambata, 26 iulie de la ora 13.00 va avea loc o demonstratie sportiva auto – moto la pista Aeroportului Iasi,  cu accesul publicului pe la cladirea Aviatiei Utilitare. Evenimentul se va incheia, in parcarea noua a Aeroportului Iasi, cu o expozitie de motociclete de diverse tipuri, alaturi de echipamente de protectie si de proprietari, duminica, 27 iulie intre orele 16.00 si 20.00. Tot duminica va avea loc si un mini-recital in memoria lui Adrian Berescu, sustinut de Violoncelistul Filip Papa, membru al Cvartetului Ad Libitum.

PROGRAM

Vineri, 25 iulie

  • Demonstratie de prim ajutor, adresata atât motociclistilor cât si soferilor – cu exercitiu de descarcerare ISU-SMURD, în parcarea IASI Airport (ora 11.00)

Sâmbata, 26 iulie

Demonstratie sportiva pe pista Aeroportului Iasi, cu acces pe la cladirea Aviatiei Utilitare

  • 13.00 – 13.30 – “Lamâie”
  • 13.30 – 14.00 – Vali Porcisteanu
  • 14.00 – 15.00 – Sprint Paralel
  • 15.00 – 15.30 – Auto
  • 15.30 – 16.00 – Auto + Moto

Duminica, 27 iulie

  • orele 16.00 – 20.00: Expozitie de motociclete de diferite tipuri, alaturi de echipamente de protectie si de proprietari, în parcarea Aeroportului Iasi
  • ora 17.30: Mini-recital comemorativ Adrian Berescu, sustinut de Violoncelistul Filip Papa

Asteptam publicul larg sa vina in toate cele trei zile de activitati. Motociclistii dar si biciclistii sunt invitati, mai ales duminica, sa isi expuna vehiculele pe doua roti pentru cei care vor sa afle mai multe despre pasiunea lor. Pasiune pe care noi o sustinem in cadru organizat si sigur, incurajand astfel si alte institutii sau organizatii sa initieze campanii de crestere a civilizatiei in traficul rutier.” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului International Iasi

INFO

Facebook Event

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: