”Usor negociabil” – Stand Up Comedy | Teatrul Luceafarul, Iasi

Salutare! Chiar citești această descriere? Ce tare! Credeam că nimeni nu o citește. E, dacă tot ești aici, îți dăm de veste că Maria, Banciu si Mincu au un super show de stand-up comedy.  JOI, 16 Ianuarie de la 19:00, Teatrul Luceafarul – Iasi.

Mai nou, Mariei nu îi mai tace gura, acum că a luat-o Mincu în sfârșit de nevastă, despre nunta anului. Adică a ei. Cel puțin așa crede ea.  Mincu are tot felul de teorii noi despre societate, relații interumane și extraumane.

Evident că e nelipsit Banciu, care în deschiderea show-ului te poartă prin toate experiențele sale penibile, care numai lui i s-ar putea întâmpla. Sau cel puțin așa crede el. Mai exact, au 75 de minute din viețile lor de împărtășit cu voi! Râdeți cât vreți dar vă recomandăm să vă fi serbat majoratul înainte să veniți, căci felul în care punem ei problema, nu e pentru toată lumea.

BILETE

Prețul biletului este in functie de asezarea in sala: 42-53 lei Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti si pe terminalele Selfpay.

INFO

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” Iaşi

Str. Grigore Ureche nr. 5 Iaşi

Telefon: 0232-212662

E-mail: teatrul_luceafarul@yahoo.com

Web:www.luceafarul-theatre.ro‎

www.facebook.com/teatrul.luceafaruliasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: