Urmareste Australian Open 2013 pe iPad

O noua aplicatie a aparut in App Store, aplicatie care le da fanilor tenisului o cronologie in imagini a primului turneu de Grand Slam al anului – Australian Open 2013

openShutter_australian open 2013

Denumita ”Open Shutter”, aplicatia pentru iPad le va oferi fanilor cele mai bune fotografii de pe arena Melbourne Park, relatand povestea Australian Open 2013 de-a lungul sesiunilor de zi si de noapte.

”Open Shutter” include un sumar al fiecarei zile si o cronologie a celor mai bune fotografii, acestea putand fi impartasite prietenilor prin intermediul retelelor sociale. Se poate descarca gratuit din App Store, aceasta prima editie cuprinzand si o o retrospectiva Australian Open 2012, cand  turneul masculin a fost castigat de Novak Djokovic iar  Victoria Azarenka si-a adjudecat victoria in turneul feminin.

Tenisul este perfect pentru a realiza fotografii de exceptie”, a spus Kim Trengove, oficial al turneului, responsabil de continutul digital. ” Oferim aceste imagini si pe site-ul oficial al turneului, insa am decis ca iPad-ul este un mediu perfect pentru a vedea cele mai bune imagini. Este o aplicatie care le permite fanilor sa fie permanent conectati la atmosfera turneului si sa se bucure de el si atunci cand Australian Open va fi luat sfarsit.” a incheiat oficialul australian.

INFO

www.australianopen.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: