Urban Art Photography

urban-art-photo

CooltUrban propune tututor fotografilor din România atrași de arta urbană să participe la o expoziție națională de fotografie dedicată artei stradale: Urban Art Photography – expoziție de fotografie de artă stradală cu participare națională.

Evenimentul se va desfășura în perioada 7-9 august la Casino, Parcul Central Cluj-Napoca. Fotografiile selectate vor fi expuse într-un stand/instalație inedit.

Participanții selectați vor primi prin poștă un atestat oficial de participare la expoziție, de asemenea fiecare imagine din expoziție va fi inclusă în catalogul oficial al acestei ediții a Urban Art Photography – editat de CooltUrban în colaborare cu GRAFFITin.

Premiile sunt următoarele:

  • PREMIUL I – Suma de 200 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.
  • PREMIUL II – Suma de 150 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.
  • PREMIUL III – Suma de 100 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.

INSCRIERE

Pentru a participa la selecție trimite o fotografie la rezoluție cat mai mare, până în 27 iulie (orele 23:59) la adresele: revistagraffitin@gmail.com și cc la hello@coolturban.ro, asupra căreia deții drepturile de autor și poți fi selectat între cei 24 de expozanți ai aceste prime ediții. Subiectul mesajului trebuie să fie următorul – Urban Art Photography – iar în mail te rugăm să precizezi numele și prenumele complet, adresa de domiciliu/rezidență, numărul de telefon – date necesare pentru trimiterea atestatului de participare sau a premiilor obținute.

Componența echipei care va evalua imaginile trimise va fi comunicată după data de 27 iulie. Între 28 iulie și 4 august lucrările selectate vor fi prezentate într-o galerie adiacentă acestui eveniment.

Eveniment curat de GRAFFITin.

INFO

GRAFFITin

www.facebook.com/graffitin2013

PE ACEEASI TEMA:

F64 anunță cea de-a doua ediție a evenimentului Photo Story – The Future is Visual

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția „Jurnal de călătorie (1830-1930)”, la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu”

„Expansiunea unui domeniu: telecomunicațiile în timp de război” – Expoziție interactivă și ateliere educaționale

Aici Radio Moldova, expoziție-instalație la Vila Sonet

Vintage market la CUIB

Scrie un comentariu: