Urban Art Photography

urban-art-photo

CooltUrban propune tututor fotografilor din România atrași de arta urbană să participe la o expoziție națională de fotografie dedicată artei stradale: Urban Art Photography – expoziție de fotografie de artă stradală cu participare națională.

Evenimentul se va desfășura în perioada 7-9 august la Casino, Parcul Central Cluj-Napoca. Fotografiile selectate vor fi expuse într-un stand/instalație inedit.

Participanții selectați vor primi prin poștă un atestat oficial de participare la expoziție, de asemenea fiecare imagine din expoziție va fi inclusă în catalogul oficial al acestei ediții a Urban Art Photography – editat de CooltUrban în colaborare cu GRAFFITin.

Premiile sunt următoarele:

  • PREMIUL I – Suma de 200 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.
  • PREMIUL II – Suma de 150 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.
  • PREMIUL III – Suma de 100 lei și obiecte promoționale oferite de organizator.

INSCRIERE

Pentru a participa la selecție trimite o fotografie la rezoluție cat mai mare, până în 27 iulie (orele 23:59) la adresele: revistagraffitin@gmail.com și cc la hello@coolturban.ro, asupra căreia deții drepturile de autor și poți fi selectat între cei 24 de expozanți ai aceste prime ediții. Subiectul mesajului trebuie să fie următorul – Urban Art Photography – iar în mail te rugăm să precizezi numele și prenumele complet, adresa de domiciliu/rezidență, numărul de telefon – date necesare pentru trimiterea atestatului de participare sau a premiilor obținute.

Componența echipei care va evalua imaginile trimise va fi comunicată după data de 27 iulie. Între 28 iulie și 4 august lucrările selectate vor fi prezentate într-o galerie adiacentă acestui eveniment.

Eveniment curat de GRAFFITin.

INFO

GRAFFITin

www.facebook.com/graffitin2013

PE ACEEASI TEMA:

Pusha Petrov – Descoase la Borderline Art Space

Misterele lumii subacvatice, prezentate în premieră în Iași într-o expoziție de fotografie

CarDrenaline Art | Expozitie de fotografie

Expoziția de fotografie ÎN GRĂDINA MAICII DOMNULUI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Babyteeth: Prima iubire | Cinema Ateneu

The best of | Corul academic Gavriil Musicescu

SFR aduce premiere românești de top la Iași

„ILFOVEANU 2020” | Expoziție-eveniment

Scrie un comentariu: