Up with Down! Campanie de susținere a persoanelor cu Sindromul Down

up-with-down1

Fundația „Star of Hope” România împreună cu Asociația „Renașterea Speranței” vă invită în data de 19 Martie, începând cu ora 14:00, în Atrium – Palas Mall, pentru a participa la evenimentul „UP WITH DOWN”, organizat în cadrul Campaniei de susținere a Persoanelor cu Sindrom Down.

Evenimentul se desfășoară în cadrul săptămânii dedicate Sindromului Down și marchează ziua de 21 Martie – declarată Ziua Mondială a Sindromului Down. Ne propunem ca prin acest eveniment să informăm, să sensibilzăm și să creștem atât gradul de acceptare în comunitate a persoanelor cu Sindrom Down, cât și a gradului de implicare în viața acestora.

Au pregătit un spectacol de cântec și dans Facultatea de Teatru Iași – Dans comic – AN l clasa prof. univ.dr. Aurelian Balaita, coordonator mișcare scenică lector univ. dr. Ligia Delia Grozdan, „Academia Show” – Prof Ligia Delia Grozdan, Prof. Cosmina Paraschiv, Prof. Alina Cosoi – 2 dansuri, Palatul Copiilor Iași – 2 cantece – Prof Anca Apetroaie, Asociația „Cutezătorii” – 1 dans – Coord. Prof. Ligia Delia Grozdan, Prof. Cosmina Paraschiv, Andreea Dancinescu și copii cu Sindromul Down de la Asociația „Renașterea Speranței”- 2 dansuri.

Sunt așteptați la acest eveniment aproximativ 200 de elevi, alături de cadre didactice, studenți, voluntari, reprezentanți ai autorităților publice, ai firmelor și ONG-urilor din Iași. Fiecare participant la eveniment va avea ocazia să se implice și să își arate susținerea prin achiziționarea unui balon cu heliu, pe care să scrie un mesaj de încurajare pentru persoanele cu Sindrom Down și să îl agațe de cuvântul „Down”.

INFO

Fundația „Star of Hope”

Web: www.starofhope.ro

FB: www.facebook.com/starofhope

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: