Up Hill Contest, editia a V-a

up hill contest-iasi

Asociaţia de Turism Montan “Hai pe munte!” Iaşi şi HPM Cycling Team vă invită duminica, 15 noiembrie 2015 să participaţi la a V-a ediţie a concursului de ciclism “UpHill Contest”, desfăşurat pe pârtia de ski Sărărie.

UHC 2015 este un concurs ELIMINATORIU. Cursa constă în etape eliminatorii, concurenţii (câte 4 sau 5) pornind simultan pe un traseu în urcare. Se vor califica în etapa următoare primii doi clasaţi din fiecare grupă. Traseul, parcurs în urcare, are aprox. 600 m lungime cu 70 m diferenţă nivel şi va avea pe alocuri zone tehnice amenajate.

Concursul este conceput ca o întâlnire amicală a cicliştilor din Iaşi la sfârşit de sezon, fiind în acelaşi timp o ocazie de socializare şi schimb de experienţă. Nu excludem posibilitatea participării unor ciclişti din afara Iaşului.

Premii: in funcţie de posibilităţile de la data concursului. Categorii: open masculin şi open feminin.
Se va acorda trofeul KOM (king of the mountain) pentru cel mai bun timp scos pe segmentul respectiv, in oricare dintre manşele concursului. 40 locuri pe grila de start. Siguranţă: se va completa la faţa locului o declaraţie pe propria răspundere iar casca este obligatorie.

*In caz de vreme nefavorabilă ne rezervăm dreptul de a amâna competiţia sau anularea şi transformarea acesteia intr-o mică petrecere de final de sezon.

INSCRIERE

Inscrierea şi plata taxei, 25 lei , se face numai la magazinul X-Cycle până pe data de 14 noiembrie 2015. Pachet de start : o cană cu insemnele concursului, bon de masă. Info : telefon 0740853108 sau la Magazinul X-Cycle. Pentru cei care nu pot ajunge in Păcurari la Magazinul Xcycle sau pentru cei din afara Iaşului, inscrierile pot fi făcute telefonic la nr. 0740853108 sau 0232-254.219.

INFO

HPM Cycling Team

www.facebook.com/hpm.cycling.team

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: