UNTOLD Festival recruteaza voluntari

voluntari-untold

Organizatorii UNTOLD Festival, în parteneriat cu Brigada de Voluntari, anunţă startul campaniei de recrutare voluntari, pentru cel mai aşteptat festival al anului, care va avea loc în această vară, la Cluj-Napoca.

Voluntariatul reprezintă un element cheie în succesul unui proiect precum UNTOLD Festival, motiv pentru care acordăm o atenţie specială programului dedicat lor. Colaborăm cu Brigada de Voluntari şi Academia de Voluntariat a Capitalei Europene a Tineretului 2015 pentru a ne asigura că oferim tinerilor cadrul şi condiţiilede care au nevoie pentru a avea o experienţă peste aşteptări. Urmărim să consolidăm o echipă de peste 1.000 de tineri care să experimenteze «din culise» producţia unui eveniment de anvergură şi avem deja peste 200 detineri care ne-au contactat şi s-au înscris prin Academia de Voluntariat Cluj2015”, a detaliat Constantin Covaliu, project manager UNTOLD Festival.

Pe lângă şansa de a face parte din echipa UNTOLD Festival şi de a acumula experienţă în organizarea unui eveniment internaţional de amploare, voluntarii vor avea acces gratuit în toate zonele festivalului, precum şi în zona de camping. În plus, organizatorii vor oferi fiecaruia dintre voluntari un welcome package, ce va conţine materiale promoţionale UNTOLD.

INSCRIERE

Tinerii entuziaşti şi cu iniţiativă, care vor să facă parte din cea mai mare echipă de voluntari din România sunt invitaţi să participe la programul de selecţie pentru echipa de peste 1.000 voluntari ce va contribui la succesul UNTOLD Festival. Primul pas pe care trebuie să îl facă toţi cei interesaţi este să completeze formularul de pe www.brigadadevoluntari.ro/untold, până la data 14 aprilie 2015. Înscrierile sunt deschise pentru persoanele peste 18 ani, cetăţeni ai unei ţări europene.

Departamentele în care îşi vor putea aduce contribuţia cei selectaţi vor fi dintre cele mai dinamice din festival: Producţie (decoruri,baruri, scene), Acces (general, zona de camping, parcări), Info (acreditări, greeters, info points), Merchandising, PR & Press, Photo & Video.

Perioada de selecţie se va încheia în luna mai şi va fi urmată de mai multe sesiuni de training-uri, în care voluntarii se vor familiariza cu activităţile susţinute în cadrul festivalului. La sfârşitul acestei perioade, voluntarii vor fi repartizaţi în echipe în funcţie de necesar şi de abilităţile dovedite în urma procesului de selecţie şi training.

UNTOLD Festival va avea loc în perioada 30 iulie – 2 august şi este proiectul major de divertisment din cadrului programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului, organizat de Federaţia SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu organizaţia Student Plus, fondator al Federaţiei SHARE Cluj-Napoca. Printre artiştii care au fost confirmaţi se numără: Avicii – aflat în premieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, ForeignBeggars, Wilkinson, ANDY C şi mulţi alţii. Organizatorii estimează un număr de peste 300.000 de participanţi în cele 4 zile de festival, atât din ţară, cât şi din străinătate.

Brigada de Voluntari este cea mai mare asociaţie din România care asigură voluntari instruiţi pentru evenimente din diferite domenii şi susţine organizatorii în buna desfăşurare a acestora. Cu o activitate de peste 7 ani, organizaţia non-guvernamentală are la activ peste 400 de evenimente din ţară şi din străinătate, indoor şi outdoor. În prezent, Brigada de Voluntari numără 450 de membri activi şi a intrat în contact cu peste 4000 de voluntari.

INFO

Untold Festival

Web: untoldfestival.com

FB: www.facebook.com/UntoldFestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: