Untold Festival aduce la Cluj Avicii, David Guetta + alti 150 de artisti

untold-festival

Descoperă Povestea Nespusă… 4 zile pline de magie, imagine și efecte speciale nemaivăzute în România. Alaturi de unii dintre cei mai importanti artisti ai lumii: AVICII, DAVID GUETTA + alți 150 de artiști. Ești nerăbdător să iei parte la experiența UNTOLD FESTIVAL 2015?

Untold Festival se va desfăşura la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie-2 august 2015. Concertele susţinute de 150 de artiști vor fi distribuite pe 10 scene, în 20 de locații din oraş. Cluj Arena, Sala Polivalentă, Piaţa Unirii, Piaţa Muzeului şi Parcul Central sunt doar câteva dintre zonele care vor găzdui principalele evenimente şi unde organizatorii estimează că, în cele patru zile ale Festivalului, se vor aduna peste 300.000 de participanți.

John Newman şi Patrice a caror prezenta a fost anuntata recent  întregesc seria de artişti anunţată deja de Untold Festival, printre care Avicii, David Guetta, ATB, Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette şi Third Party.

John Newman este un muzician britanic de soul, pop şi breakbeat cunoscut, mai ales, datorită piesei “Love me again”, poziţionate pe locul întâi în topurile britanice imediat după lansare, în 2013.  Patrice Babatunde Bart-Williams, ajuns celebru în întreaga lume cu piesa “Soulstorm” (2005) este un artist din Sierra Leone, naturalizat în Germania şi al cărui stil de muzică ragaee aminteşte de maeştri ai genului, Bob Marley şi Bob Dylan.

AVICII: http://goo.gl/zOUVxr; DAVID GUETTA: http://goo.gl/JfVQm0; ATB: http://bit.ly/ATBOfficial; JOHN NEWMAN: http://bit.ly/JohnNewmanOfficial; TINIE TEMPAH: http://bit.ly/TinieTempahOfficial; PATRICE: http://bit.ly/PatriceOfficial; FATMAN SCOOP: http://bit.ly/FatmanScoopOfficial; CAZZETTE: http://bit.ly/CazzetteOfficial + alti 150 de artisti

BILETE

In data de 16 februarie 2015, s-au pus în vânzare a abonamentelor VIP pentru Untold Festival. Cele 1.000 de abonamente VIP disponibile asigură, pe lângă accesul la concerte pe toată durata evenimentului, şi următoarele facilităţi:

  • Accesul în ZONA VIP la Main Stage, dar şi la alte două scene selectate (ZONA VIP va fi poziționată pe o platformă înălțată şi va beneficia de o mai bună vizibilitate);
  • Intrarea VIP specială;
  • Accesul la stații de încărcare a telefoanelor mobile;
  • Premium bar service cu meniu extins și timp minim de așteptare;
  • Opţiuni speciale de mâncare;
  • Un tricou oficial al Festivalului;  Alte surprize VIP.

Costul unui ABONAMENT VIP este de 449 lei plus taxe. Accesul minorilor în zona VIP este interzis.

Perioada de achiziţionare a abonamentelor Early Pre Sale a fost  prelungită până pe 5 martie 2015. De asemenea, numărul abonamentelor va fi suplimentat cu încă 5.000 de bilete datorită cererii extrem de mari care a poziţionat Untold Festival pe primul loc în topul festivalurilor outdoor din România, cu un record de 15.000 de bilete vândute în doar 7 zile. Mai mult, cu ocazia Valentine’s Day am lansat pe piaţă o ediţie limitată a biletelor de patru zile care vin într-un plic special, personalizat pentru fanii noştri îndrăgostiţi! Aceste abonamente ediţie limitată sunt disponibile doar în locaţiile proprii de vânzare, din Cluj-Napoca.

Vă reamintim că abonamentul de tip Early Pre-Sale costă 249 de lei şi este disponibil în reţeaua Eventim şi la Cluj la punctele de vânzare partenere: Daisler Print House (str. Avram Iancu, nr. 20 A), Euphoria Biergarten (str. Cardinal Iuliu Hossu), Fabrica de Bere Ursus (Calea Mănăştur, nr. 2-6), Kolozsvári Magyar Diákszövetség – KMDSZ (str. Avram Iancu, nr. 21) şi în magazinele Smuggler (Iulius Mall) şi Outwear (str. Universităţii, nr. 1/3).

In Iasi, gasesti bilete la standul StudPass din IuliusMall, etaj 2 sau la telefon 0773 894 296 !

Untold Festival este evenimentul major al Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015.

INFO

Untold Festival

Web: untoldfestival.com

FB: www.facebook.com/UntoldFestival

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: