Unlocka @Underground Pub

unlocka-underground

Vineri, 10 octombrie 2014, de la ora 23:00  sunteti așteptati la o superpetrecere. Unlocka se intoarce la Iasi, in Underground Pub si promite un spectacol pe cinste.

Unlocka si-a inceput activitatea de DJ pe la inceputul anului 2005 mixand drum&bass sub aliasul de KidlazY. Au urmat cativa ani buni de explorari pe marginea experimentala a muzicii electronice, perioada ce si-a lasat adanc amprenta in stilul sau de a mixa.

In anul 2008, din dorinta de a-si largi orizonturile muzicale abordate, KidlazY se reinventeaza ca DJ. Asa apare alter-ego-ul Unlocka, inghitind istoria de pana atunci. Noua personalitate muzicala traverseaza deopotriva glitch, dubstep si drum&bass, insa nu s-a ferit nici de fidget, breaks sau electro atunci cand a simtit nevoia. In decursul anilor a mixat alaturi de nume precum Bar 9, Doctor P, Joker, Kode 9, Al Haca, Cookie Monsta, Propa Tingz, Tomb Crew, Zombie Disco Squad, Belladonna Killz, Kid 606, State Of Mind, Tech Itch, Black Sun Empire, Silent Strike, Gojira si multi, multi altii.

Pasiunea sa pentru muzica si evenimente de calitate se reflecta si in activitatea sa din cadrul site-ului ClubAction.ro, al carui cofondator este, un blog selectiv si elitist atat in privinta petrecerilor promovate si parteneriate, cat si a recomandarilor sonore.

REZERVARI

Telefon: 0735004001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

Unlocka

unlocka.net

www.facebook.com/Unlocka

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: